Дигитaлен климатроник - не се включва вентилатора

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Re: Дигитaлен климатроник - не се включва вентилатора

Мнение от raduslaf » 11 Дек 2009, 16:48

Сори за многото въпроси в твойта тема, но съм съвсем бос :) Да извадя управлението и да го включа?Вентилаторчето ли имаш предвид?То не е ли вече включено щом работи?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 11 Дек 2009, 17:15

raduslaf написа:Сори за многото въпроси в твойта тема, но съм съвсем бос :) Да извадя управлението и да го включа?Вентилаторчето ли имаш предвид?То не е ли вече включено щом работи?

да, извади управлението и го включи :yes: като вкючиш управлението се вкючва и вентилаточрето, а като го изкючиш вентилаторчето остава да работи още няколко минути

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 11 Дек 2009, 17:32

Soul_Fly написа:
raduslaf написа:Сори за многото въпроси в твойта тема, но съм съвсем бос :) Да извадя управлението и да го включа?Вентилаторчето ли имаш предвид?То не е ли вече включено щом работи?

да, извади управлението и го включи :yes: като вкючиш управлението се вкючва и вентилаточрето, а като го изкючиш вентилаторчето остава да работи още няколко минути

Да, мен точно това ме дразни/притеснява.Въпросът е как мога перманентно да го премахна без това да се отрази на климатроника по някакъв начин, защото, за да работи, все има защо :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Дек 2009, 21:51

Ами не го спирай... това вентилаторче е там с цел... "побългаряването" не е по-добра идея от инжинерната мисъл, приложена при създаването на този климатроник.

Предишна

Назад към E36