Как вървят веждичките ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Вариантите са 2 единия вежди горни от Сиджи за около 20лв. незнам със сигорност от стъклопласт или от Жоро от Аутофешън пласмасови за 30лв. пак горни ако решиш да взимаш от тях кажи аз ще ти ги взема и изпратя имам да ти връщам услугаAlexi написа:можете ли да ми намерите по евтино - пращате с наложен платеж .

Всъщност най-добре седят 18-ки, но за българските пътища това си е живо самоубийство и затова се минава на компромисен вариант 17-киBAYRON написа:ЗА Е36 най добре седи 16 цола спооред мене.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- vladimirbr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d Mpaket
Fast-and-Furious написа:Вариантите са 2 единия вежди горни от Сиджи за около 20лв. незнам със сигорност от стъклопласт или от Жоро от Аутофешън пласмасови за 30лв. пак горни ако решиш да взимаш от тях кажи аз ще ти ги взема и изпратя имам да ти връщам услугаAlexi написа:можете ли да ми намерите по евтино - пращате с наложен платеж .![]()
от къде да си взема вежди в София?Всъщност най-добре седят 18-ки, но за българските пътища това си е живо самоубийство и затова се минава на компромисен вариант 17-киBAYRON написа:ЗА Е36 най добре седи 16 цола спооред мене.16-те малко не им достига да уплътнят калниците добре.
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
В Германия съм си купувал разни тунинг списания. Има значи лети джанти по 500 евро, има и по 20 евро парчето
. Зависи ква марка са и т.н...

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2