Смяна на верига м50б20?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Смяна на верига м50б20?
sonny написа:Ми реално от твоето мнение тръгна спора, защото дефакто да не кажа излъга човека, ама го подведе и оттам и аз запалих. Човека пита колко ще му излезне смяха на верига, ти пишеш 80лв, извинявай, ама хората за 80лв сменят ремъци и ролки, говоря за труд. А тук имаме труд сваляне на глава, предни капаци, периферия и всико друго, плюс частите, освен самата верига имаме и консумативи, гарнитури, болтове, шлайфове, ревизия на повдигачи и прочие, е извинявам се, ама колкото и да е глдаен за 80лв треа да е малоумен да го направи.
Чакай бе човек ,кой с какво съм подвел и излъгал ... я се осъзнай

Значи ела тука и ще те заведа при майстор , който за 80 -100 лв сменя веригата ... нема значение какво ще сваля .... Идва човека ,майстора му сменя веригата и каквото друго е необходимо като части, човека си плаща частите , а труда е както казах отделно и е в тези рамки ..... Мога да те заведа поне при трима майстори тук в града и цената ще е тази .... айде да си имаме уважението !!! Както казах в коментара си -"зависи от мястото и майстора" ..... ти примерно работиш и искаш повече , друго работи и иска по -малко и така .... Само ще ти кажа , че в провинцията хората нямат пари (това не е София) и "майстора" ако иска да вземе някой лев ще се наложи малко да си "обезцени" труда , щото иначе ще остане и без тези "малко" парички ....

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Застъпвам се за колегата (САМО ЗА ЦЕНИТЕ ЗА ТРУД) В Карлово например обявиха цена на познат за смяна на съединител на Е36 M41 цена за труд 40 лв. ;Дойде човека и ми каза тая цена и аз
!!!А за частите и самото качество на работата тва вече е съвсем различно измерение!!!
П.С.Извинявам се че се намесих просто в провинцията е така!!!
Поздрави на всички!!!

П.С.Извинявам се че се намесих просто в провинцията е така!!!
Поздрави на всички!!!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Бе то и в София е подобно, щото тук през седмицата са баш тез дет им праат колите за по 5лв у родното място и те си мислят, че и тук е така, но дори и да е при вас толкова, пак не е реална цената, защото ти каза 80лв, а не спомена примерни цени за части. 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
ТЦ при нас (тва в софия в дружба) е повече със свалянето на главата е около малко тия 80лв по 2 и нагоре!!!sonny написа:Бе то и в София е подобно, щото тук през седмицата са баш тез дет им праат колите за по 5лв у родното място и те си мислят, че и тук е така, но дори и да е при вас толкова, пак не е реална цената, защото ти каза 80лв, а не спомена примерни цени за части.
Remi Performance Garage

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2