как да махна часовника на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
а моята 320ка от 92 дали ще има букса за малкото компютърче ? за голямото ясно че няма да има .. и аз съм с аналоговия часовник .. някаква снимка на буксите да ви се намира ?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Отговарям кратко и ясно:
1. Ако има аналогов часовник - няма ги и двете букси, датчика за външната температура и допълнителната функция на лоста за мигачите.
2. Ако има малкия борд-компютър (дето е само час, дата и температура) - няма я втората букса и допълнителната функция на лоста за мигачите.
3. Ако сте с голмия борд-компютър имате всичко т.е. не ви трябват никакви интервенции
.
1. Ако има аналогов часовник - няма ги и двете букси, датчика за външната температура и допълнителната функция на лоста за мигачите.
2. Ако има малкия борд-компютър (дето е само час, дата и температура) - няма я втората букса и допълнителната функция на лоста за мигачите.
3. Ако сте с голмия борд-компютър имате всичко т.е. не ви трябват никакви интервенции

ivopicha написа:А двигателя искам да го сменя с 1.8 ис, защото на талона ми няма номер на двигателя и мага да сложа друг, стига да пасне.
Митак, кажи къде има блок и бутала и на каква цена.
Хмм, вярно е, че не пише номера на двигателя, обаче съм сигурен, че ако решат да направят проверка веднага ще те изловят, че си с друг двигател.. тва бтв е интересно, защо вече не пишат номерата на двигателите в талоните, ами само на шаситата ?

No bling at the Ring
- vankata™
- младши ентусиаст
-
ivopicha написа:Махнах часовника, но не видях никакви букси![]()
![]()
Имаше само една дето влиза в цасовника.Покажете някоя снимка на бордкомпютър и на буксите да видя какво трябва да търся.
Колегите вече казаха ма и аз да се включа - при мен положението с часовника е същото, само че аз го свалях за да си сменя крушката, и аз имам само една букса която влиза в часовника!Пък и лоста за мигачите няма онази функция за превключване на компютъра! При теб предполагам е същото ???
::: vankata™ :::
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
vankata™ написа:ivopicha написа:Махнах часовника, но не видях никакви букси![]()
![]()
Имаше само една дето влиза в цасовника.Покажете някоя снимка на бордкомпютър и на буксите да видя какво трябва да търся.
Колегите вече казаха ма и аз да се включа - при мен положението с часовника е същото, само че аз го свалях за да си сменя крушката, и аз имам само една букса която влиза в часовника!Пък и лоста за мигачите няма онази функция за превключване на компютъра! При теб предполагам е същото ???
И при мен е така

Dimitar написа:Отговарям кратко и ясно:
3. Ако сте с голмия борд-компютър имате всичко т.е. не ви трябват никакви интервенции.
Аз пък бях чел някъде тук че смяната на малкия с големия компютър става без проблем .Даже имаше и схема.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2