как да махна часовника на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 06 Мар 2005, 22:59

:mhihi: :mhihi: Айде стига вече, че вкарахме яко офтопик.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Мар 2005, 9:06

а моята 320ка от 92 дали ще има букса за малкото компютърче ? за голямото ясно че няма да има .. и аз съм с аналоговия часовник .. някаква снимка на буксите да ви се намира ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Мар 2005, 10:11

Отговарям кратко и ясно:
1. Ако има аналогов часовник - няма ги и двете букси, датчика за външната температура и допълнителната функция на лоста за мигачите.
2. Ако има малкия борд-компютър (дето е само час, дата и температура) - няма я втората букса и допълнителната функция на лоста за мигачите.
3. Ако сте с голмия борд-компютър имате всичко т.е. не ви трябват никакви интервенции 8) .

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Мар 2005, 10:39

ivopicha написа:А двигателя искам да го сменя с 1.8 ис, защото на талона ми няма номер на двигателя и мага да сложа друг, стига да пасне.
Митак, кажи къде има блок и бутала и на каква цена.

Хмм, вярно е, че не пише номера на двигателя, обаче съм сигурен, че ако решат да направят проверка веднага ще те изловят, че си с друг двигател.. тва бтв е интересно, защо вече не пишат номерата на двигателите в талоните, ами само на шаситата ? :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 07 Мар 2005, 13:02

ivopicha написа:Махнах часовника, но не видях никакви букси :( :( :( Имаше само една дето влиза в цасовника.Покажете някоя снимка на бордкомпютър и на буксите да видя какво трябва да търся.

Колегите вече казаха ма и аз да се включа - при мен положението с часовника е същото, само че аз го свалях за да си сменя крушката, и аз имам само една букса която влиза в часовника!Пък и лоста за мигачите няма онази функция за превключване на компютъра! При теб предполагам е същото ???
::: vankata™ :::

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 07 Мар 2005, 18:03

vankata™ написа:
ivopicha написа:Махнах часовника, но не видях никакви букси :( :( :( Имаше само една дето влиза в цасовника.Покажете някоя снимка на бордкомпютър и на буксите да видя какво трябва да търся.

Колегите вече казаха ма и аз да се включа - при мен положението с часовника е същото, само че аз го свалях за да си сменя крушката, и аз имам само една букса която влиза в часовника!Пък и лоста за мигачите няма онази функция за превключване на компютъра! При теб предполагам е същото ???

И при мен е така :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Мар 2005, 18:15

Dimitar написа:Отговарям кратко и ясно:
1. Ако има аналогов часовник - няма ги и двете букси, датчика за външната температура и допълнителната функция на лоста за мигачите.
2. Ако има малкия борд-компютър (дето е само час, дата и температура) - няма я втората букса и допълнителната функция на лоста за мигачите.
3. Ако сте с голмия борд-компютър имате всичко т.е. не ви трябват никакви интервенции 8) .

Аз пък бях чел някъде тук че смяната на малкия с големия компютър става без проблем .Даже имаше и схема.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Мар 2005, 18:38

Зависи какво разбираш под това "без проблем" 8) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Мар 2005, 18:47

Ми вади еддиния връзваш другия по схемата и готова аз така разбрах а сега разбирам че трябва да се смени и лоста на мигачите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E36