Инфо за Е36 325
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
направо я заключвай,във всичките теми пише едно и също М40 това М40 онова,вие не разбрахте ли че не всеки има парите да си купи 320 примерно.....
специално за BODY пич не мога да разбера кво толкова се хвалиш че си си купил колата за 10 000лв и обиждаш другите който не са имали възможноста да отделят толкова пари......
специално за BODY пич не мога да разбера кво толкова се хвалиш че си си купил колата за 10 000лв и обиждаш другите който не са имали възможноста да отделят толкова пари......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Re: Инфо за Е36 325
body написа:Някой който има такава да каже мнение.Максимална скорост,разход на бензин и масло,ускорение,дефекти,данъци.Мисля да сменям и да знам дали си струва набутката.Карал съм Компакт 316,Сега Купе 318ис,и доста други коли,имам и АСТРА 2.0 16клапана 136 коня заводски,има и чип тунинг с които не знам колко е.Върви повече от Купето из града.Абе направо такива с Баварки ги павя смешни,особено ако са на халогени през деня!На няколко пъти едвам отървавам боя! АМА БМВ СИ Е БМВ!!! Наред с всичките му недостатъци(които според мен не са малко)
Ми глей ся пич кво е моето предложение
продаваш това засукано купе взимаш там
едни 10 000 и си копуваш едно свръх бързо
орле за около 3-4к влагаш още 1-2к и го
правиш още по-бързо и се радваш на живота
мани ги тия бавни 325-ци скрап мъка братче
много харчат дебела поддръжка не ти трябва

айде със здраве

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
От 316 до М3 емблемите са БМВ и всички вървят и все пак живеем в България и тук с 300-400лв. заплата трудно се кара каквото и да е Бмв,а за 320 да не говорим като влезем в еврото и заплатите стана 3000евра(хаххахахаха даи боже) тогава всички ще въртим от 320 нагоре
АЕ СЪС ЗДРАВЕ И БМВ
АЕ СЪС ЗДРАВЕ И БМВ
ТДС - Турбо Див Селянин
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2