пали от второто вартене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Re: пали от второто вартене
vanko_5 написа:колега викащ да сменя филтрите свещите са на 4500км по каталог са NGK 2 електрода нов палец само филтрите несам сменял ама ще ги щом трябва стига от тях да идва дерта ми
Колега, и аз имам този проблем. Да ти кажа какво аз правих. Първо смених свещи- никаква промяна. После тук ме посъветваха да сипя високооктанов бензин. Сипах цял резервоар карера 100 на ОМВ, и след като изгорих половината наистина имаше промяна. Всмисъл не почна да пали от първия път. При мен на студен двигател след като запали от втория пат и докато не позагрее малко неработи добре. Та след половината резервоар започна да работи по-добре. После сменях горивен филтър и пак нищо. Ти си смени филтъра, ама си мисля че няма да ти се реши проблема.
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Изчисти си дюзите на ултразвук.С обикновенна газова е така-задължително веднъж годишно да се чистят.Не зная дали си виждал графита от газта,който остава и води до запушване.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
виждал сам го добре де неможе ли с тез добавки за бензина да ги изчистя като сложа бензин и добавка да покарам малкоBorisMW написа:Изчисти си дюзите на ултразвук.С обикновенна газова е така-задължително веднъж годишно да се чистят.Не зная дали си виждал графита от газта,който остава и води до запушване.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
диагностицираите я някъде с комп.
може да са доста неща
чувал съм че този датчик на коляновала понякога след дълги години
отказва и паленето става в авариен режим
моето Е30 го правеше това редовно ,но закача след малко въртене. оказа се че кабела на този датчик се е съсипал
може да са доста неща
чувал съм че този датчик на коляновала понякога след дълги години

моето Е30 го правеше това редовно ,но закача след малко въртене. оказа се че кабела на този датчик се е съсипал
датчика мисля че е здрав понеже мерех други с мултицет и моя и сащото показва
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Да не те отчайвам, но при мене се оказа от бензиновата помпа. Имаи едно на ум, че може да те остави 

добре де ако е започнала да отива таз помпа едва ли колата ще си хварка сас 190-200 на бензин аз я имам в предвид
- borislav1980
- Потребител
-
Колега пробвай нещо от сорта като да спреш притока на газ към мотора т.е. завърти кранчето на бутилката.Може да ти се бъркат горивата (газта и бензина)и да се дави,като я палиш на бензин.
Спираш газта-караш,след това чакаш да истине и пробваш,ако запали някой клапан на газта ти испуска и трябва да го видиж.
Успех!
Спираш газта-караш,след това чакаш да истине и пробваш,ако запали някой клапан на газта ти испуска и трябва да го видиж.
Успех!
клапана на газста си спира и това сам пробвал даже и на празна бутилка сам палил на бензин и пак сащото
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ако караш на бензин и я изгасиш без да караш на гас, като пробваш да запалиш на бензин пак ли не пали ?
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3