Проблем с ръчната
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
alexxx написа:Аз почти съм обеден че е ръчната защото като опитам да тръгна и колата се снижава точно както като е дръпната ръчната.
Абе сине, кой те би през ръцете да вдигаш ръчната през зимата??

жене ми сега кара курсове и вече знае, че като паднат темп. под -5 град. колата не се оставя на ръчна ... особено за през ноща. Един колега ми дойде миналата събота на гости. Спира и аз гледам задната му гума пуши ... все се беше запалила. Той вдигнал ръчната вечерта и сутринта я свалил ама едната гума не отпуснала ... колата му още чака слънчеви времена пред къщи

Оправията е само една - вдигаш я, и сваляш гумите и дисковете. Там ще видиш на ръчната челюстите и ще дерзаеш по тях докато отпуснат ...
и да си знаеш друг път

Вече 3 дена седи със спусната ръчна. Днес пробвах да и дам малко газ но никакъв ефект, ръчната ми е толкова здрава че..
Опитах да я дръпна и да я пусна но само един два сантиметра успя да помръдне !?!!
Някой може ли да ми обясни малко по-подробно какво трябва да се направи? С лети джанти съм и се ви вижда две жила или нещо такова..
Опитах да я дръпна и да я пусна но само един два сантиметра успя да помръдне !?!!
Някой може ли да ми обясни малко по-подробно какво трябва да се направи? С лети джанти съм и се ви вижда две жила или нещо такова..
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2