колко харчи????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
Първо не се мъча,а си пързалям доволно за кола без шпер.2-ро никъде не казвам,че всеки 1 завой ми е на пързалка и е нормално да не е със сегашните засилени патрули навсякъде.Опитвам се да ти кажа,че когато не форсираш мотора на първа до трета и после да спираш и пак отначало 20-ката гори колкото една 16-ка на нормален режим на каране..Вместо да съм първи на 100 метра и да изцеда първа,втора,трета си тръгвам на първа колкото да тръгна с 10км...вкарам си втора примерно до 40км ... закача 3-та да натисна до 60 и съм вече на 80-тия метър примерно...пусна си по инерция и плавно спра.Когато карам така се учудвам колко ми гори.Просто пример. С 10лв преди минавах между 48 и 52-3 км...И го знам със сигурност щот имаше период дет си нямаше пари 15-тина дена и гаснех редовно... От 1 месец карам по същата система и на всеки 10лв. ги смятам по 50км. като винаги си нулирвам дневния километраж.По нормални сметки в момента трябва да имам в колата не повече от литър бензин или иначе казано да мога да мина около 10-тина километра,а в момента лампата не ми свети и е на границата да светне.Това какво значи !? Че при всяко зареждане остава и остава бензин ...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TUZara` написа:По нормални сметки в момента трябва да имам в колата не повече от литър бензин или иначе казано да мога да мина около 10-тина километра,а в момента лампата не ми свети и е на границата да светне.Това какво значи !? ...
Че скоро ще сменяш бензинова помпа

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
BH5482BH написа:Така е колега като караш на дрифт по-принцип разхода пада
При мене даже като пързалям резервоара почва да се пълни с бензин.
Невиждано нещо

Тия 320ки автомат много икономични били ...аз на моя ис със нормално каране под 10 не мога да го сваля ....

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
На мен 16ката ми пада на 10 с триста зора когато всички са на море , ма иначе 11.5-12 си е редовен разход.
Да сменям мотора щом по големите са по икономични

Да сменям мотора щом по големите са по икономични

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
vld написа:На мен 16ката ми пада на 10 с триста зора когато всички са на море , ма иначе 11.5-12 си е редовен разход.
Да сменям мотора щом по големите са по икономични![]()
Давам примен с коята 16-ска,пълня догоре
минавам 92 км градско и пак на Лукойл и събра 8.670
Вярно че града е Сливен,не е София.
Много зависи от начина на каране

и от това колко ти тежи крака на газта

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
Замислям се за един от 328 би трябвало да харчи кам 9 с нормално каране и тук таме инерция и съчетаване гъделичкане на педала и гледаш да не влизаш в малките квартали сега все пак може да ти се дигне разхода . 

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Zdraveite izvinqvam se za kirilicata, no sum v chujbina. Edin priqtel me pomoli da zadam sledniq vupros ot moe ime. Kakuv e normalniqt razhod na 328 E36 pri normalno karane gradski i izvungradski? Az predpolagam, che shte e mejdu 13 i 15 gradski i po 10 izvungradski. Neka da se izkaje nqkoi po-kompetenten. 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2