въпрос за спортно окачване-пружини при БМВ 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mitko_2683
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BORBET 9,5J :)
- Мечтае да кара: Е46 купе
- Детайли за колата: 17-ки джанти Borbet,Частичен М-пакет,Ксенон 6000к 55W,angel eyes,Спортно окачване:)
Няма значение колега за 6 или 4 цилиндъра,разликата между 6 цилиндров и 4 цилиндров мотор е не повече от 100кг(някаде там)=на килограмите на един мъж.Така че сам си направи извода дали тези килограми ще окажат влияние.Да не говорим че разлика в кг има и на едно М50(чугунен блок) и М52(алуминиев блок).А що се отнася за цвета на пружината,това е колко са твърди пружините(червените са най-твърди а жълтите са най-меки мисля)Ако греша нещо нека някой от по-знаещите колеги ме поправи
Моите са 50/50 червени имам снимка в галерията ако искаш да видиш как стоят 

ми
добре щом казваш ама на мен майстор ми ги обяснява тези неща и ми каза че и амортисьорите и пружините на 6-така и 4-ворката имат разлика точно в твардостта и точно зареди тежестта на двигателите ама не споря щом казваш
- mitko_2683
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BORBET 9,5J :)
- Мечтае да кара: Е46 купе
- Детайли за колата: 17-ки джанти Borbet,Частичен М-пакет,Ксенон 6000к 55W,angel eyes,Спортно окачване:)
Re: ми
Може да има разлика при стоковото окачване,но при спортното не съм съгласен многоlambata84 написа:добре щом казваш ама на мен майстор ми ги обяснява тези неща и ми каза че и амортисьорите и пружините на 6-така и 4-ворката имат разлика точно в твардостта и точно зареди тежестта на двигателите ама не споря щом казваш

- genkov4336
- Потребител
-
определено мноого добре ти изглежда баварията с червените пружини.Аз също мисля че няма да има проблем за пружината относно това дали е 4-ка или 6-так.
ми
аз сам на STOCK амортисьори с рязани пружини и виж как изглежда в галерията тея дни ще кача още снимки
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: ми
свали дзадника малко деlambata84 написа:аз сам на STOCK амортисьори с рязани пружини и виж как изглежда в галерията тея дни ще кача още снимки

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Последна промяна WeiSTD на 14 Авг 2009, 13:46, променена общо 1 път
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
П.П. Не бъркайте сваляне на колата със спортно окачване . . двата термина нямат нищо общо.
Ако искате да ви завива колата, едно сваляне само по себе си няма да направи много разлика - а според мене рязането на пружините си е просто дърпане на дявола за опашката.
Ако искате да ви завива колата, едно сваляне само по себе си няма да направи много разлика - а според мене рязането на пружините си е просто дърпане на дявола за опашката.
БИАД Авто-Пазар Тийм
tuv
не е че трябва да се свали задникиа още малко просто задните ми гуми са 245/17/35 профила на гумата е доста нисак за тва ти се струва че има още за сваляне
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:Ма ква е веселба у тая тема
Освен веселба, тя е и страшно поучителна! Както се казва: "нека я преместят във "важни" ако преценят"....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Освен веселба, тя е и страшно поучителна! Както се казва: "нека я преместят във "важни" ако преценят"....[/quote]
Кажи ми,че се шегуваш
Тази тема,изпълнена с "компетентни" мнения,
никога няма да стане важна,защото 99% от написаното тотално се разминава с истината.
Кажи ми,че се шегуваш

никога няма да стане важна,защото 99% от написаното тотално се разминава с истината.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3