bmw 318 tds ШУМ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
пиши и в е34 форума, там са много на ти с дизела
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- Blackened88
- Потребител
-
Re: bmw 318 tds ШУМ
Здравейте колеги, аз тук имам също така специфичен въпрос, относно шум на тдс-а!
Ако трябва да характеризирам шума, бих казал, че е нещо като "крякане - так -так-так" - абе кофти работа. Сменил съм верига с повдигачи, ГНП е нагласена добре - колата си върви много добре, пъргава е и на ниските обороти. Не пуши, да вчера смених маслото с 5w40 YACCO щот скапаняците прецакаха Castrol ... както и да е, няма да наблягам на тази тема! По-тиха стана, но онова "крякане" си го има ...
Проверени са дюзите, т.е. като цяло впръсквателната система - ОК.
Съмнявам се да не е прегрявана самата кола някога и този шум да идва от бутало, което има луфт в цилиндъра! Или бутален болт - де да знам!
Ако имате мнения, отворен съм да ги чуя!
Благодаря и поздрави
Ако трябва да характеризирам шума, бих казал, че е нещо като "крякане - так -так-так" - абе кофти работа. Сменил съм верига с повдигачи, ГНП е нагласена добре - колата си върви много добре, пъргава е и на ниските обороти. Не пуши, да вчера смених маслото с 5w40 YACCO щот скапаняците прецакаха Castrol ... както и да е, няма да наблягам на тази тема! По-тиха стана, но онова "крякане" си го има ...
Проверени са дюзите, т.е. като цяло впръсквателната система - ОК.
Съмнявам се да не е прегрявана самата кола някога и този шум да идва от бутало, което има луфт в цилиндъра! Или бутален болт - де да знам!
Ако имате мнения, отворен съм да ги чуя!
Благодаря и поздрави
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2