Проблем-пуши ми колата!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
avfc написа:shengi написа:Скоро и аз имах такъва проблем.След като смених маслото /сложих по хубаво такова/ и работата заспа.Първите 5-6 запалвания пак си пропуши, но след това нямаше и след от пушек.А при мен пушеше като я запаля топла пушеше ако съм я ръчкал малко и я оставя за минутка на място да работи и после като потеглям/димна завеса отзаде/ моторчето е м40б18.След смяната всичко си дойде на мястото може да е от калпаво или остаряло масло.Пробвай с това и това ако не помогне .... вече варианти много
аз сам сменил маслото точно преди 2000 км и ми даде тоя разход....Маслото с което го смених е YACOO!!!
не се излагай с такива измислени масла сложи нещо качествено .. може и целия ти проблем да е само от маслото
avfc написа:Salis написа:Провери клапана както казва колега по горе. Като отвориш капачката за маслото двигатела трябва да изгасне.
Погледни и тази тема:
http://forums.bmwpower-bg.net/viewtopic ... sc&start=0
Поздрави
сега ще провера това което казваш!!!
при запалена кола отворих капачката и загасна веднага!!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Alexi написа:avfc написа:shengi написа:Скоро и аз имах такъва проблем.След като смених маслото /сложих по хубаво такова/ и работата заспа.Първите 5-6 запалвания пак си пропуши, но след това нямаше и след от пушек.А при мен пушеше като я запаля топла пушеше ако съм я ръчкал малко и я оставя за минутка на място да работи и после като потеглям/димна завеса отзаде/ моторчето е м40б18.След смяната всичко си дойде на мястото може да е от калпаво или остаряло масло.Пробвай с това и това ако не помогне .... вече варианти много
аз сам сменил маслото точно преди 2000 км и ми даде тоя разход....Маслото с което го смених е YACOO!!!
не се излагай с такива измислени масла сложи нещо качествено .. може и целия ти проблем да е само от маслото
даи ми предложение за марка на масло???
Alexi написа:avfc написа:shengi написа:Скоро и аз имах такъва проблем.След като смених маслото /сложих по хубаво такова/ и работата заспа.Първите 5-6 запалвания пак си пропуши, но след това нямаше и след от пушек.А при мен пушеше като я запаля топла пушеше ако съм я ръчкал малко и я оставя за минутка на място да работи и после като потеглям/димна завеса отзаде/ моторчето е м40б18.След смяната всичко си дойде на мястото може да е от калпаво или остаряло масло.Пробвай с това и това ако не помогне .... вече варианти много
По-полека с изказването колега. Когато говориш, говори от личен опит. Маслото на колегата съм го налял АЗ, и съм го предложил, след като съм го тествал лично на своя автомобил, а резултата на моя автомобил е 6000км не е мръднал от чертичката на макса, а колата е минала 4 писти и се кара всеки божи ден и в момента в който загрее, стрелката седи над 5000 оборота. Не си мислете, че всичко е само от масло. Все пак това е М52 забога, а това е сбъркан мотор, клапани за картерни газове, блалалалалала, алуминиеви блокове,блбалалалалалаллалала, а и бог знае колата на кви километри е, все пак, комбито на колегата е далеч от перфектна кола, та аз залагам за 500000+км на мотора

ПС Винаги, когато кола е за гумички, при смяна на масло, започва да пуши ида го гори

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Маслото може да не е общоизвестно на много хора- но съм разговарял с доста хора които разбират и мога да ви кажа че отзивите за него са винаги били добри 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
laviatan написа:Маслото може да не е общоизвестно на много хора- но съм разговарял с доста хора които разбират и мога да ви кажа че отзивите за него са винаги били добри
Аз също бях голум скептик в началото и докато Тошко Дунев ме нави да го сложа в колата беше голям зор, ама ся неща да чуя за друго повече. Инфото за това масло е, че е ако не единственото е едно от малкото които се прави само и единствено в един единствен завод, фирмата няма филиали в други държави, а това е едно голямо редимство и голяма гаранция, че няма измама. Има много защити и го взимам от вносителите директно, а това са не безизвестните баща и син ГЕРАДЖИЕВИ.
ПС Имам един френд с е39ка, със същия мотор, видя се в чудо момчето, колата си я кара само и единствено с масло БМВ, което се сменя само и единствено в Дарукар, да ама колата лапа на 1000км о минимум литър, сменихме въпросния велик клапан с чисто нов от дару, маслото изчезва. НАй-интересното е, че нито пуши, нито тече, ауспуха не е омаслен, а маслото изчезва

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
сегменти колега и ако цилиндрите са износени пак има оправиа ама излиза с около 450 лв побече шлайфат се и се набиват ризи на мене подобен ремонт ми излезе около 2000лв и пак няма гаранция колко км. ще и навъртиш такаче по добре си помисли дали да правиш тази кола или да си земеш друга
И моята кола пуши
от няколко дена като изфорсирам двигателя и колата вади черен и сив пушек някаде след като мини 3-4 хиляди оборота а иначе си погорява повече масалце но и аз я настъпвам повечко . Небих отказал някои савет какво да правя .. ? освен това когато отворя капачката на маслото само малко сваля оборотите и пръска доста с масло
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
свали дросела (за 15-20 мин работа) и погледни в колекторите, даже бръкни и виж дали е омаслено, ако е омаслено вътре сменяш клапана на картерните газове и заспива, ако не е омаслено - гумички, сегменти и т.н.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3