ABS изчезна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Това е датчика за износени накладки. а не за ABS мушка се на накладката ,огледаи самата плочка на накладкта и ще видиш място точно с формата на датчикаilko8445 написа:на мен дат4иками на предна лява гима си виси на кабела такаи не можах да намеря каде се мушка,а лампата на таблото неми свети,когато я паля си ба4ка нее изгоряла,и абс сими ба4ка,каде се му6ка то4но тоя дат4ик
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Колега, тия дни като чистя датчиците ще направя снимки и ще ги кача да се ориентираш по-лесно къде да го закачиш.
- ilko8445
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 316I
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
имат разлики зависи-примерно задните от е36 316,92год. не съвпадат по смъртно на е36 325,96год. А за датчиците ,ако се съмнявате,че са заминали или един от тях просто се изкарват-замерват се и ако на уреда ви показва числа до безкрай(1234567890000..) или дава на късо(0,01)-датчика си е отишъл ,ако пък уредът ви дава точни параметри някъде около 1,35 ома-1,80 ома,значи е ок даденият датчик!skate написа:аз пък имам следния въпрос, сори колега че се мешам в твоята тема , но не ми се отваря нова,
1. при всички е36 датчиците за абс еднакви ли са?
2. има ли разлика между предни и задни датчици?
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
insane_v написа:Колега, тия дни като чистя датчиците ще направя снимки и ще ги кача да се ориентираш по-лесно къде да го закачиш.
И аз ще чакам с интерес снимки , че ми предстой смяна на накладки и искам да почистя и датчиците на АБС-а!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2