След малко дрифт гасне и после трудно пали ЗАЩО !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Колега , имах подобен проблем,но не след дрифт.Просто ме остави на пътя няколко пъти.Помпата в резервоара се грижи също да изравнява нивата в двете половини на резервоара и когато нафтата остане под 30 л започват проблемите.Въздуха в системата идва от празната половина.Така обясниха от БМВ-Варна и понеже нямах 215лв за нова от Елит-Кар,оправих моята.Четките бяха свършили и просто ги смених.
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Jim Beam написа:От любов към марката, остави дизела да върши това, за което е направен, не го тормози.
http://www.vbox7.com/play:d697fe36

- energie_crazy
- Потребител
-
ТРСТ написа:Колега , имах подобен проблем,но не след дрифт.Просто ме остави на пътя няколко пъти.Помпата в резервоара се грижи също да изравнява нивата в двете половини на резервоара и когато нафтата остане под 30 л започват проблемите.Въздуха в системата идва от празната половина.Така обясниха от БМВ-Варна и понеже нямах 215лв за нова от Елит-Кар,оправих моята.Четките бяха свършили и просто ги смених.
Благодаря и на теб колега натам съм се запътил ще я оправям !
- energie_crazy
- Потребител
-
:)
bojanov-is написа:Jim Beam написа:От любов към марката, остави дизела да върши това, за което е направен, не го тормози.
http://www.vbox7.com/play:d697fe36е па кво му е на дизелара
И това не е единственото и моито се представя доста добре след време ще кача и аз клипчета !
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2