стрелката на температурата ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Отиди в Дару/Камор и си го вземи по VIN.
Чисто приятелски съвет. Досега не съм намерил термостат, който да си върши работата, освен ако не е купен от официалния представител. На другата кола сменихме 4, докато уцелим правилния и трябваше да го варим в разни джезвета с термометър, за да съм сигурен че ще стане.
Разхода е относително понятие при нашите... Моята дава изкл. малък разход за този мотор, но аз карам като бабичка..
Моя е този: 11537511083 92гр.
Чисто приятелски съвет. Досега не съм намерил термостат, който да си върши работата, освен ако не е купен от официалния представител. На другата кола сменихме 4, докато уцелим правилния и трябваше да го варим в разни джезвета с термометър, за да съм сигурен че ще стане.
Разхода е относително понятие при нашите... Моята дава изкл. малък разход за този мотор, но аз карам като бабичка..
Моя е този: 11537511083 92гр.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Amorphis написа:Колко е термостата за М43 колега знаеш ли случайно , дори и ориентировъчно.
95лв. в Камор или Дарукар.
Афтърмаркет около 60-70лв.
Имам един чисто нов от втория вид, чисто нов на 2 дни е, смених го с нов от дарукар поради съмнение , че в него е проблема, но се оказа, че не е.
Та мога да ти го дам на по ниска цена.

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
boywalking написа:значи онзи ден като бях изкарал колата извънградско и гледам стрелката на около 3 милиметра от "12-те" а карах с около 90 на 5-та ..........................................................
диагностиката хваща ли го дали е развален ?
Щом при измънградско лятото стрелката не показва 12 часа,за мен е термостат.Сменяй.
Диагностиката не хваща такива работи.

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Номенклатурен номер : 11537511083
Описание : ТЕРМОСТАТ 92 *C
Ед.цена (с ДДС) : 71.52 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Описание : ТЕРМОСТАТ 92 *C
Ед.цена (с ДДС) : 71.52 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2