с какво да си залепя средното огледало

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Re: с какво да си залепя средното огледало

Мнение от Kinopi » 11 Мар 2011, 8:49

Снощи и моето огледало ми остана в ръцете.Само че не цялото от основата която е залепена за стъклото тя си остана ами огледалото падна от основата.Мъчих да го сложа да го завъртя, но не стана нищо.Трябва ли да се лепи или си има някакъв номер с който се слага :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 11 Мар 2011, 9:55

Колега ходи директно на автостъклар и не се занимавай с лепила да търсиш и купуваш.Аз като си взех колата преди 5-6 год беше с паднало огледало така си я купих и като всеки ентусиаст обикалях по магазини,железарий и т.н.докато открих въпросното лепило с мрежичката специялно за огледала(и то не беше въобще евтино).Та залепих го и бях супер доволен до зимата когато се наложи да влизам от пасажерската врата по обясними причини и бутнах с глава съвсем леко огледалото и то пак падна.Тогава директно отидох до стъклар че не ми се търсеше пак лепило и разкарване и.... та ми го залепи за 10 лв.и до този момент не е мръднало.Успех
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320
Мечтае да кара: м3

Мнение от bavar4o.70 » 15 Мар 2011, 21:17

На мен ми се отлепи от стъклото юли м.г. След много съвети реших да го залепя с моментно лепило локтайт . Извадих стойката от основата на огледалото ,но реших ,че ,ако залепя стойката и огледалото влезе също толкова трудно ,колкото и излезе, ще се разлепи.Натиснах да го вкарам и всичко пропадна вътре.Махнах рамката ,при което изпочупих всички щипки.Сглобих всичко ,а рамката залепих с лепилото.След това , вече ядосан залепих стойката с огледалото ,държах го около минута и до сега не е паднало .Само по паважа самото огледало вибрира в рамката.Явно като съм я лепил не съм я притиснал достатъчно към огледалото.Като изключа безсмисленото разглобяване на огледалото всичко стана бързо лесно и ефтино.

Предишна

Назад към E36