болкирала стрелка за горивото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Стига с тези шамари бе хора.
Теста на таблото е направен именно за това, да се види дали някой стрелка не е спекла. Щом при теста се движи, а на контакт стой на 0-та, значи отчита - грешно.

Последна промяна kiro_320 на 15 Май 2009, 19:50, променена общо 1 път
Re: тпр
PNR написа: ... с лек шамар на таблото от към вратата (шоферската) пробвай ....
Makarov 2 написа:Моята като направи така таблото отнася един тупаник и всичко се оправя!!!Мисля че и по горе някой беше дал същия съвет ...
А ако не иска да запали рита ли се и къде точно

Защото това го няма в TIS-a .....
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Re: тпр
tsb_bg написа:PNR написа: ... с лек шамар на таблото от към вратата (шоферската) пробвай ....Makarov 2 написа:Моята като направи така таблото отнася един тупаник и всичко се оправя!!!Мисля че и по горе някой беше дал същия съвет ...
А ако не иска да запали рита ли се и къде точно![]()
Защото това го няма в TIS-a .....

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
зе
Колега,от колко време ти е така?Колко л имаш в резервоара?Питам,защото при мен се получи следното: в резервоара-50л или повече,вадя една туба-20 л и доливам,ама съвсем догоре,излезе малко над ламаринката ,която покрива дупката за пистолета
.Прибирам остатъка,паля и лампата за горивото ми светна.Ама аз си знам колко имам,карах така100-на км и стрелката се върна на мястото си.Така че ако се е появило скоро не бързай да ровиш.Успех,и дано и при теб се оправи всичко толкова лесно 

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
Re: зе
Батька Махно написа:Колега,от колко време ти е така?Колко л имаш в резервоара?Питам,защото при мен се получи следното: в резервоара-50л или повече,вадя една туба-20 л и доливам,ама съвсем догоре,излезе малко над ламаринката ,която покрива дупката за пистолета.Прибирам остатъка,паля и лампата за горивото ми светна.Ама аз си знам колко имам,карах така100-на км и стрелката се върна на мястото си.Така че ако се е появило скоро не бързай да ровиш.Успех,и дано и при теб се оправи всичко толкова лесно
Получавало се е и при мен на is.Не бързай с разглобяване и т.н.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2