помощ при монтаж на рингове табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: помощ при монтаж на рингове табло
Kambe написа:В момента се мъча с едни рингове от И-Бей направооо.....
Тъкмо неска си мислех да поръчвам едни
Трябват ми сиви, а никъде в БГ не намирам.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
накрая не издържах и ги хвърлих в буклука... на всичко отгоре сега уреда за горивото ми не свети... пак трябва да разглабям

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Колега не ги хвърляй на някой табла не влизат определени рингове. Моята е 94г и на моето табло не влизаха, то пък взе че се прецака взех си табло от 92г кола и о чудо щракнаха си от раз. И двете табла бяха от преди фейса, но това от 94г отзад беше само на винчета, а от 92г има и лосчетата отстрани. Просто има малки разлики в таблата и някой рингове не хващат и изпадат веднага.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
При мен също имаше пилене и мунинг при монтажа, до сега нито едно читаво нещо от тайванските "висококачествени" аксесоари не съм видял. И един съвет, боядисвайте ги черни преди монтажа, че после ще ви мързи да ги смъквате, за да го направите(както е при мен
)
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Е и аз така тръгнах да ги пиля и така ги изпилих по ръбовете, че тръгна да се люпи никела
Въпросът е, че на едното табло щракнаха прфектно без пилене без нищо. За другото табло пилих като гламав и пак изпадаха. Иначе на моята мисля скоро също да ги пръсна черни, да сменя малко визията 
Въпросът е, че на едното табло щракнаха прфектно без пилене без нищо. За другото табло пилих като гламав и пак изпадаха. Иначе на моята мисля скоро също да ги пръсна черни, да сменя малко визията A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Черни рингове с червени стрелки е супер. Искам обаче да сложа сиви рингове, защото има вероятност да ми харесат повече. После корекция на цвета винаги е възможна 
При мен пиленето беше по дължината на целите окръжности на самото табло, понеже ринговете идваха големи и изобщо не влизаха...Същото беше и като слагахме на мой приятел на е36-цата, както и на друг с е34. Общо взето са пълен ташак като изработка...
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Dpy написа:При мен пиленето беше по дължината на целите окръжности на самото табло, понеже ринговете идваха големи и изобщо не влизаха...Същото беше и като слагахме на мой приятел на е36-цата, както и на друг с е34. Общо взето са пълен ташак като изработка...
+1
- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
А изобщто каде трябва да щракнат тези рингове защото аз съм много мераклия ама хич не съм светнат? 

Разглобяваш таблото, махаш циферблата (това със стрелките, км, обортомера). След което остава само

От там пъхаш ринга в "дупката" и штракването става от вън навътре.. обаче без капка лепило на няколко места няма да стане.
http://www.unitedbimmer.com/kb-e36-silvergaugerings.php

От там пъхаш ринга в "дупката" и штракването става от вън навътре.. обаче без капка лепило на няколко места няма да стане.
http://www.unitedbimmer.com/kb-e36-silvergaugerings.php
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
Моите пък влизаха,но не искаха да се закопчеят и реших да ги залепя.Взех моментно лепило на Локтаит залепих ги и всичко беше ок.Оставих ги да дръпнат за пет минути и какво да гледам цялата пластмаса побеля.Направо полудях изхабих цялата външна част на таблото,супер гадно се виждаше.Казвам го защото някой ако реши да си лепи таблото да внимава с какво лепило да не стане като мен
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Същия случай при мен с Луктайт и цялото табло включително и ринговете всичко бяло
. И заради това поставянето на моите рингове ми отне 4 дена.Махнах ринговете и изистих побелялото от лепилото с лакочистител. И всичко наново слагане напасване пилене и глупости
.
Ето как стана . Няма и спомен от белите петна.

. И заради това поставянето на моите рингове ми отне 4 дена.Махнах ринговете и изистих побелялото от лепилото с лакочистител. И всичко наново слагане напасване пилене и глупости
. Ето как стана . Няма и спомен от белите петна.

- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
мн. благодаря за снимковия материял колеги схванах как става

- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Добре че видях тази тема, че след 3 часа мъки бях убеден че съм некадърник.
Най-накрая при мен нещата заспаха след като минах с макетния нож по ръба на самото табло,много малко но след това нащата заспаха без лепило. След малко отивам да го монтирам на колата,стискайте палци да не падат.
PS
И аз съветва всички колеги които са тръгнали да слагат рингове да вземат и да теглят една боя на стрелките, с един маркер за 95 стотинки при мен се получи доста добре.
Най-накрая при мен нещата заспаха след като минах с макетния нож по ръба на самото табло,много малко но след това нащата заспаха без лепило. След малко отивам да го монтирам на колата,стискайте палци да не падат.
PS
И аз съветва всички колеги които са тръгнали да слагат рингове да вземат и да теглят една боя на стрелките, с един маркер за 95 стотинки при мен се получи доста добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Хубаво става приказка за рингове, но всеки от нас е имал проблем с пикселите на тези арматурни табла... Така и така се демонтира някой оправя ли ги тези пиксели
?

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3