Предница е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Сам можеш да го направиш, ела да видиш как съм разглобил кораба, и какво го чака още мале мале. Може да си вкараш колата в двора и почваш сам, ще ти дам нужния инструмент. Реглаж след това.
- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
Ами аз лично вече не давам на друг да ми пипа колата. За накрайниците и шарнирите си купих за 45лв инстумента който ги захваща странично, та сега излизат като детска игра. Имам и 3 вида скоби за лагери. Много е възмутително като видя "майсторите" да скачат на някаква щанга и половин час да бият с чука, а с това си вадят хляба... Иначе сервизи читави има много, просто малко се оливат с цените.
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колега,би ли пуснал по някоя снимка на...инструмента... и 3-те вида скоби?Мисля, че ще е полезно за много от нас
.Благодаря!

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
Re: Предница е36
Здравейте колеги
Аз имам същият проблем при мене е от дупка или от хубавите пътища, предната гума е с около 2 сантиметра по близо. Питането ми е проблем ли е да се кара така колата?
Аз имам същият проблем при мене е от дупка или от хубавите пътища, предната гума е с около 2 сантиметра по близо. Питането ми е проблем ли е да се кара така колата?
Няма начин да няма начин
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
pinko_23 написа:Питането ми е проблем ли е да се кара така колата?
Естествено че е проблем.
Vanqu1sh написа:pinko_23 написа:Питането ми е проблем ли е да се кара така колата?
Естествено че е проблем.
Какъв е проблема ако може малко повече инфо?
Щото аз карам така няколко месеца и не усещам разлика.
Няма начин да няма начин
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Ходи да видиш какво е станало по колата. Не мога да разбера как може да се возиш няколко месеца, да возиш близки и приятели с такава кола застрашавайки собствения живот и този на околните и да питаш проблем ли е 

Vanqu1sh написа:Ходи да видиш какво е станало по колата. Не мога да разбера как може да се возиш няколко месеца, да возиш близки и приятели с такава кола застрашавайки собствения живот и този на околните и да питаш проблем ли е

Изместването е около 1 до 1.5 сантиметра към предната броня.
Няма начин да няма начин
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Няма как с гадаене някой да ти каже от какво е. Остави го този майстор дето ти е казал, че не е страшно и отиди другаде където да отстранят проблема. Иначе виж носачи, рогове, пружини и т.н. Ако я гледаш спрямо бронята да не се окаже че ти е крива бронята.
Vanqu1sh написа:Няма как с гадаене някой да ти каже от какво е. Остави го този майстор дето ти е казал, че не е страшно и отиди другаде където да отстранят проблема. Иначе виж носачи, рогове, пружини и т.н. Ако я гледаш спрямо бронята да не се окаже че ти е крива бронята.
Колата я пртежавам от 7 години. По предницата всичко е сменено, носачи, амортисъори, биалетки поне 4 пъти, шарнири, накрайници. Каквото се сетиш. Последно преди няколко месеца сменях дълги накрайници, и шарнир колата мина реглаж всичко е ок. Това случайно го забелязах преди няколко месеца не изклучвам варианта и бронята да е крива. Аз от както съм собственик имам лек челен удар един даде на зад и ме удари леко точно там и тогажа леко бронята се откачи и смених мигач. Може и от това да е. Колега ти ме вкара в размисли и сега като се замислия сигорно от тожа е крива бронятя щото и фаровете ги наместваха доста време.

Няма начин да няма начин
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Може ли да препоръчате добър майстор в София ? Имам същия проблем, ходих при един и нищо не намери.
- Александър89
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Подводница
Re: 1
archie написа:s1lv3r40 написа:Блягодаря ви много за съветите.
Ако наистина това е от причинен удар каква е горе долу цената на едно такова разпъване.
Надявам се да не е това причината, тъй като цялата предница е за смяна.
И между другото бихте ли ми препоръчали спортно окачване.
Ако ще си ползваш колата за изграда ето това е добър вариант :
viewtopic.php?p=1547224&highlight=#1547224
Колега, изписва ми че тази тема не съществува

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2