Прекъсвач...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 29 Мар 2009, 22:11

Garribaldi написа:От мненията до тук ... излиза че разликата е в електрониката ... Бош vs. Сиеменс...

Абсолютно но тва може да се променя при чипване примерно на клипа по горе ако се заслушате няма никакъв прекъсвач като достигне предела на зададените обороти все едно си я държите на 5000 примерно с газта няма дън дън или туп просто си работи на тези обороти което не е здравословно щот в дадения случаи са 8200
Даже на скоро един познат искаше чип които да си е със същите настроики както заводския само прекъсвача да му е на 7000 и да е бърз да дънка яко
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 29 Мар 2009, 22:25

С чип мисля че можеш да променяш оборотите на които да прекъсва... но да го правиш по бърз.. стига бе... :roll: Сега ще питам Lacho...
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 29 Мар 2009, 22:53

Garribaldi написа:С чип мисля че можеш да променяш оборотите на които да прекъсва... но да го правиш по бърз.. стига бе... :roll: Сега ще питам Lacho...
:) Може може :D
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 29 Мар 2009, 23:07

Garribaldi написа:
стан написа:Честно да ви кажа на моя ис не съм му тествал прекъсвача на място, а веднъж само в движение го достигнах и заби муцуна

Че ще забие муцуна ще забие ... въпроса е как я забива... "дън дън дън" или "пххххххх" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

От мненията до тук ... излиза че разликата е в електрониката ... Бош vs. Сиеменс...
и аз мисля че е в електрониката разликата ,иначе ИС-а забива "дън дън дън"
http://vbox7.com/play:11c3e92b ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 29 Мар 2009, 23:15

когато мотора е ванос или демек със сименс елктроника прекасвача е по-муден,не ми се обяснява защо е така мързи ме да пиша
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 30 Мар 2009, 0:39

маи като гледам на колкото пове4е се пуска регулатора толкова по як е звука моя нали е на 6.200 и праи дън дън дън ма не е мн бързо а на ис праи го мн го по бързо

Аватар

Мнение от TUZara` » 30 Мар 2009, 0:47

моя мотор е м50б20 ванос и е адски муден....Ако се чипоса мое ли да се промени да стане като на ИС прекъсвача...Като този от горния клип...страшен такт,ужасен звук (въпрос на вкус) бих го цхипосал само за да сменя прекъсвача..нека си се включва на същите обороти все тая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 30 Мар 2009, 15:05

и аз съм дън-дън ма ,като пусна газта и минава на 3 цилиндара поработи така 2-3 сек и се управя :help: Вала или :roll:

http://www.vbox7.com/play:aae8f4dd

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 30 Мар 2009, 16:09

BMWRACING написа:и аз съм дън-дън ма ,като пусна газта и минава на 3 цилиндара поработи така 2-3 сек и се управя :help: Вала или :roll:

http://www.vbox7.com/play:aae8f4dd

Добре си я държиш у прекъсвача :shock: :twisted: :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 30 Мар 2009, 16:39

И мойта прави дън дън дън на 6700 някъде до трета,после нагоре си я закротвам :mhihi:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 30 Мар 2009, 18:54

Lacho: "" Това с прекъсвача при всеки е различно и си зависи от ЕКУ-то, с чип-тунинг мисля че няма да стане зачестен, защото си зависи по какъв начин е направен ограничителя, но ще пробваме и ще разберем ;) ""
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 30 Мар 2009, 19:02

на моя ис с чипа доста бързо влиза в прекъсвач , може би под 2 сек , не съм засичал :) пробвал съм го на място и в движение , това дън - дън си е от софта , на едните в прекъсвач отнема гориво , на други стои в настроените обороти , мисля че ако е единия вариант , без проблем може да се пипне софта на чипа и да стане другия
BMW 318is

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 30 Мар 2009, 22:21

phantomas написа:на моя ис с чипа доста бързо влиза в прекъсвач , може би под 2 сек , не съм засичал :) пробвал съм го на място и в движение , това дън - дън си е от софта , на едните в прекъсвач отнема гориво , на други стои в настроените обороти , мисля че ако е единия вариант , без проблем може да се пипне софта на чипа и да стане другия

Точно така на едните в прекъсвач отнема гориво и прекъсва подаването на искра , на други стои в настроените обороти на моита съм го направил да стои в обороти но по този начин се цака двигателя ако ви се трае до почивните дни да съм по свободен ще направя няколко клипа как се променя прекъсвача на една и съща кола :D
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 30 Мар 2009, 22:41

^ivo^ написа:Точно така на едните в прекъсвач отнема гориво и прекъсва подаването на искра , на други стои в настроените обороти на моита съм го направил да стои в обороти но по този начин се цака двигателя ако ви се трае до почивните дни да съм по свободен ще направя няколко клипа как се променя прекъсвача на една и съща кола :D

Eпа ще изтраем до почивните дни тогава ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 30 Мар 2009, 22:58

в тоз ред на мисли да споделя с вас че при мен това "дан-дан" стана доста по бързо и с 500 оборота по късно ,след като сложих ключ-прекъсвач със съпротивление 1-1.2 на датчика на коляновият вал. и сега стрелкичката ходи по на дълбоко в червеното :D :D :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36