Водороден Генератор - как стои въпроса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Водороден Генератор - как стои въпроса
колеги интересна тема аз намерих един сайт който е полезен и има доста информация относно тези неща но аз все пак сум доста скиптичен. http://hho-hydrogensystems.com
Няма начин да няма начин
- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Тва си е малко по адвансет вариант на водната инжекция, само че тия се правят на по фешън, и изолират водорода от кислорода......
По принцип водната инжекция действа като антидетонант, и има ефект най - вече при кола с турбина, карах 2 атмосферки с различна кубатура, с 3 различни по капацитет дюзи, абсолютно никакъв ефект в разхода, нито в горенето, разликата беше че 5 мин след като я пусна(карам по Тракията, константна скорост), моментално ми пада с 5-6-7-8 градуса температурата на маслото.......и как лъщи входящия колектор и клапани просто не е истина......
Не бих ползвал такова водородно нещо......освен ако не е жълти стинки......
По принцип водната инжекция действа като антидетонант, и има ефект най - вече при кола с турбина, карах 2 атмосферки с различна кубатура, с 3 различни по капацитет дюзи, абсолютно никакъв ефект в разхода, нито в горенето, разликата беше че 5 мин след като я пусна(карам по Тракията, константна скорост), моментално ми пада с 5-6-7-8 градуса температурата на маслото.......и как лъщи входящия колектор и клапани просто не е истина......
- veso_topalov
- кандидат ентусиаст
-
Ето ви един линк на български представител на продукти за водородни системи : http://www.led-osvetlenie.com/index.php ... path=41_43
Пише доста интересни неща.Но докато някои не се жертва и не си монтира ННО система в колата си,няма как да сме сигурни за крайния резултат.
Пише доста интересни неща.Но докато някои не се жертва и не си монтира ННО система в колата си,няма как да сме сигурни за крайния резултат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ФЕРАРИСТ написа:Тва си е малко по адвансет вариант на водната инжекция, само че тия се правят на по фешън, и изолират водорода от кислорода......
Т.е. искаш да кажеш, че няма никакво влияние върху разхода водородната инсталация?
viewtopic.php?f=67&t=162362&hilit=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4
Щото този тук друго твърди, но не съм много склонен да му вярвам по принцип.
Имаш ли представа колко лт/час са били клетките. Да не е било прекалено малко?
Мисля да се свържа с този производител. Ако се навие да тестваме и в действителност ми падна разхода поне с 20% бих си купил такова нещо.veso_topalov написа:Ето ви един линк на български представител на продукти за водородни системи : http://www.led-osvetlenie.com/index.php ... path=41_43
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кой мислиш ще ти инсталира и настрои система само за да тестваш? 

Това се нарича промоция в истинския смисъл на думата.bum_bum написа:Кой мислиш ще ти инсталира и настрои система само за да тестваш?
Звъннах на тел., който е даден за контакти в горепосочения сайт. Казаха ми да им отпратя запитване по e-mail за направят предложение. Като ми отговорят ще ви информирам.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
за тези водородни клетки доста четох и останах с впечатление че най-голям ефект има на дизела обаче никой от нашия форум него е потвърдил
Запитване:
Отговор:
Мисля тия дни да тествам и да видим има ли ефект или няма.
Здравейте!
Интересува ме ННО комплекта за двигател с работен обем до 3000куб.см.
Моята кола е BMW 325tds, работен обем 2450 куб.см., разход на гориво(нафта) извънградско около 6л/100км.
Склонен съм да купя комплекта ако действително разхода на гориво пада с минимум 20%.
Ето моето предложение:
1)монтираме устойството;
2)изминаваме около 100км извънградско на нормален режим на двигателя за да се засече разхода на гориво;
3)изминаване на същия маршрут с включен ННО генератор;
4)изчисляване на спада на разхода на гориво в %. Ако е над 20% => купувам комплекта. Ако е по-малко ще трябва да демонтирате устройството.
Отговор:
Вариант за такава проба е извънградска дистанция с включен круиз-контрол по един и същи маршрут.
Без монтаж на автомобила, с клетката някъде в багажника или на пасажерска седалка.
Утре пристигат клетките. Ще е необходим процес на запускане, след което сме готови за експеримента.
Поздрави
АтлантисСолар БГ ООД
Мисля тия дни да тествам и да видим има ли ефект или няма.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тая проба ако се осъществи съм готов да помисля, че не живеем в България
Дано се случи

Дано се случи

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
А цена за монтаж споменаха ли ти?
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83
- Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"
Бих искал някой от продаващите, или ползващи системата. Да ми обясни как тази система се вписва във първия закон за термодинамиката. Защото според него това с икономията е нещо невъзможно, нещо повече разхода даже се вдига. Колеги не се оставяйте на измамници да ви прибират парите. Във този свят физичните закони са в сила, и най печения търгаш не може да ги пребори. Та отговора на въпроса "Водороден Генератор - как стои въпроса?" е. Бягай далече, ама много далече, или както казва един виден политик "Шменти-Капели"
.

Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
И аз съм на това мнение , но хората са обещали монтаж , проба , и при неефективност (което ще се случи) - демонтаж и кой от каде е
Сигорен съм обаче , че има уловка , предполагам че ще искат капаро , и после ще си го приспаднат за монтаж ... или ще оспорват резултатите след монтирането ..
От това нещо за да изкараш водород или браун газ или каквото и да е , ще изхабиш повече енергия от колкото ще си способен да оплозотвориш в ДВГ. Нема начин просто. Ай стига с тея световни конспирации
Перпетомобилето е там - обаче тея с нефта не дават да се ползва 

От това нещо за да изкараш водород или браун газ или каквото и да е , ще изхабиш повече енергия от колкото ще си способен да оплозотвориш в ДВГ. Нема начин просто. Ай стига с тея световни конспирации

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Т.е. има далавера от предварително зареждане на колата с водород, но не и да се прави в самата нея? Т.е. пак няма далавера, щото предварителното зареждане се обезсмисля по ред други причини.