Броня от стъклопласт. Мнение!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Стъклопласта си личи от 5 километра че е стъклопласт,седи много по грозно на колата ,дори и от обикновенните бронии.За мен това е пълна цигания и незнам защо някои хора се заблуждават че колата им става по хубава с това
.Аз съм на принципа че може едно нещо да купа-ама да е истинско.И на там вече нещата които са изброили колегите- теглене и тн.
Всичко е въпрос на вкус,казало кучето и си облизало задника

Всичко е въпрос на вкус,казало кучето и си облизало задника

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
здравината може да си остане същата защото, както казвате това е все пак е броня при мен отпред добавъка е истенски и струва.....!а отзад е стъклопласт но върху оригиналната ,така ,че здравината на оригиналната броня пак я има ,друг е въпроса какво ще остане от новата ,но дано да не се случват такива неща.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , вземи си втор ръка оригинална броня , не взимай тия стъклопластови ла.на..... Това не става за нищо.... Разбирам да е некоя дреболия , примерно вежди , спойлер или нещо такова да вземеш от стъклопласт , но това е броня. Колегите преди мен достатъчн добре са обосновали причината , поради която е хубаво бронята да е "истинаска".
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А колко от вас са със оригинални пластмасови???
Личните ми наблюдения са че 90 на 100 от БМВ-тата са с стъклопластови М брони.
Ако е направена като хората мисля че си заслужава.
Личните ми наблюдения са че 90 на 100 от БМВ-тата са с стъклопластови М брони.
Ако е направена като хората мисля че си заслужава.
То всичко опира до пари като нямаш ще сложиш стъклопласт като имаш оригинална ще сложиш и няма да те бърка дали ще я счупиш ,само да поясня карал съм с стъклопласт за 1 година 3 брони смених боядисване простотии не стои добре личи си че е менте даже и от терасата като си гледам колата нощем ,стъклопласта само да го опреш в бордюр като паркиташ и е тотал
докато оригиналната...Всичко е според парите..

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
истината е че каквато и да е тя е просто украса, броня е силно казано след като неможе да предпази нищо и стоковата се чупи при лек удар но със сигурност е по-здрава от нашите БГ. ментета,а за стъклопластова правена в Германия просто нямам думи(изключителна изработка и качество)повечето тунинг фирми използват стъклопласт и неразбирам кво му е лошото на този материал,ако е направен добре.Някои беше писал че ще познае стъклопласта от 5 км. Как става номера?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
petio_bmw 318is написа:истината е че каквато и да е тя е просто украса, броня е силно казано след като неможе да предпази нищо и стоковата се чупи при лек удар но със сигурност е по-здрава от нашите БГ. ментета,а за стъклопластова правена в Германия просто нямам думи(изключителна изработка и качество)повечето тунинг фирми използват стъклопласт и неразбирам кво му е лошото на този материал,ако е направен добре.Някои беше писал че ще познае стъклопласта от 5 км. Как става номера?

И аз много се дразня като си чешат езиците така,а повечето са със стъклопластови!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Mollov написа:petio_bmw 318is написа:взимаи си стъклоплста и не се чуди ,защо да се набутваш троино за пластмаса като ефекта е същият.
Само че при евентуален удар (това все пак е броня!) пластмасовата може и да се оправи, докато стъклопласта в повечето случаи става на несъбираеми парчета...
Аз също Предпочитам Пластмасова Оригинална!!!
Но това че стъклопластова не може да се лепи или въстановява е много грешно мнение-Точно Обратното(Става много по-здраво от лепенето при пластмасовите)!!-Прави се но стига да знаеш как става или човека от които си я купил да знае как става!!
Успех-Решението си е твое!!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:petio_bmw 318is написа:истината е че каквато и да е тя е просто украса, броня е силно казано след като неможе да предпази нищо и стоковата се чупи при лек удар но със сигурност е по-здрава от нашите БГ. ментета,а за стъклопластова правена в Германия просто нямам думи(изключителна изработка и качество)повечето тунинг фирми използват стъклопласт и неразбирам кво му е лошото на този материал,ако е направен добре.Някои беше писал че ще познае стъклопласта от 5 км. Как става номера?
![]()
И аз много се дразня като си чешат езиците така,а повечето са със стъклопластови!
Ако говориш за М-броня може и така да е .... но ако говориш стандартните брони (не М) , изобщо не съм съгласен (ако искаш можеш да дойдеш да се увериш сам на моята кола бронята си е пластмаса)
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Естествено че за М говоря.
И моята е от стъклопласт,но седи 1 към 1 с оригиналната.
Можеш да я погледнеш в галерията до колкото може да се прецени от тази снимка.
И моята е от стъклопласт,но седи 1 към 1 с оригиналната.
Можеш да я погледнеш в галерията до колкото може да се прецени от тази снимка.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Момчета стъкопласта се лепи много по-лесно и запомнете, че бордюро устойчивите още не са измислени... само за протокола - повечето "оригинални пластмасови" не могат да се лепят, защото пластмасата става на вода като се нагрее особено пък на Е30 мтех 2 броните
И как искате да са качествени в БГ при положение, че почти всеки който се обади и пита първо дали не може да се намали цената
Най-добре си е оригинална БМВ ама тука във форума са много цифромани повечето "търговци" пък в крайна сметка всичко опира до пустите пари 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Момчета стъкопласта се лепи много по-лесно и запомнете, че бордюро устойчивите още не са измислени... само за протокола - повечето "оригинални пластмасови" не могат да се лепят, защото пластмасата става на вода като се нагрее особено пък на Е30 мтех 2 бронитеИ как искате да са качествени в БГ при положение, че почти всеки който се обади и пита първо дали не може да се намали цената
Най-добре си е оригинална БМВ ама тука във форума са много цифромани повечето "търговци" пък в крайна сметка всичко опира до пустите пари

Колега тея дни видях броните за е39 които са купени от тебе(от Алекс) и мога да кажа че са станали перфектни!А и ми каза че му се е вързало близо 3 пъти по ефтино от оригинални и най-важното е че е доволен.
Той оня ден те е питал и за мене за добавки за броните по скаипа и си му казал добри цени,скоро ще ги поръчам.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
време беше маистора да се намеси и да каже за кво става въпросSuPeR_FLY написа:Момчета стъкопласта се лепи много по-лесно и запомнете, че бордюро устойчивите още не са измислени... само за протокола - повечето "оригинални пластмасови" не могат да се лепят, защото пластмасата става на вода като се нагрее особено пък на Е30 мтех 2 бронитеИ как искате да са качествени в БГ при положение, че почти всеки който се обади и пита първо дали не може да се намали цената

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3