спирачките проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
turbo написа:Добре бе, колеги. В движение от небалансирана гума тресе ли колата - тресе, еми от небалансиран=разбалансиран=крив диск защо да не може да тресе?

значи колеги трагвам по патя леките вибрасии за почват от 50-60 к.м с леко тресене на волана при скорост 90 почти не се осеща но си личи че колата е някак нестабилна--и когато решиш да спирараш волана те бие у рацете,и управлението е мн трудно.гуми и джанти не са те са нови и регулирани,по окачванито всичко е било здраво.остават дисковете,от зат сащо сам на дискове.погледнах ги и видях че накладките са почти нови на всякаде,дисковите няма ръп.мисля да ги сменям по не предните дано проблема ми да е решен ,зашото колата ми е ожасно не стабилна
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
turbo написа:Добре бе, колеги. В движение от небалансирана гума тресе ли колата - тресе, еми от небалансиран=разбалансиран=крив диск защо да не може да тресе?
???
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Смени сервиза,или поне не им плащай.Няма начин в реномиран сервиз да не ти я оправят,или поне да ти кажат от какво е...
- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
Колега имах го тресенето и при мен като набия спирачките цялата кола вибрираше,смених предни дискове с накладките и проблема изчезна 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2