Свързани л иса 2-те половини на резервора?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 20 Фев 2009, 15:45

Значи свалял съм е и то като съм закъсал.Едната половина където е нивомера си стой с нафта(не пълна догоре),а другата няма никой!
Ъпсурт е да събере 65 литра.
Да приемем,че е както казваш ти.Едната половина (лявата) е пълна,а другата е празна.Защо тогава закъсвам м/у 15 и 30 а не на 30 литра по таблото!? :roll:
Сичко си е свързано вече както трябва.
Закарах е на друг сервиз,от там са гледали от друго БМВ как е свързано.Всичко е както при другото вече и пак неще да се изравнят! :uups:
И аз лично видях,че е направено.Защото преди имаше мъркуч запушен с болт,а сега е свързан! :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 20 Фев 2009, 16:03

Nasko_325TD написа:Значи свалял съм е и то като съм закъсал.Едната половина където е нивомера си стой с нафта(не пълна догоре),а другата няма никой!
Ъпсурт е да събере 65 литра.
Да приемем,че е както казваш ти.Едната половина (лявата) е пълна,а другата е празна.Защо тогава закъсвам м/у 15 и 30 а не на 30 литра по таблото!? :roll:
Сичко си е свързано вече както трябва.
Закарах е на друг сервиз,от там са гледали от друго БМВ как е свързано.Всичко е както при другото вече и пак неще да се изравнят! :uups:
И аз лично видях,че е направено.Защото преди имаше мъркуч запушен с болт,а сега е свързан! :uups:

Дам... горе долу е толкова... ако го изпомпиш в туби ще разбереш... повярвай ми знам точно какво виждаш и на какво дередже си, понеже съм го преживял това нещо.

Обаче още преди ти бях казал за една работа... има разлика в това какви маркучи и изводи има в резервоарите на колите от (1991 до 1993) и тия след 1993.

Ето ти една снимка на помпата от тия старите:
Изображение
Забележи че тук излизат два маркуча... от другата страна пак са два.

Ето ти снимка на тия след 1993:
Изображение
Забележи, че тук от помпата излиза само един мъркуч и другото което стърчи е запушено заводски. От другата страна пак е с един маркуч.

Това, че твоето е било запушено с болт единствето може да говори, че ти е сменяна или помпата или поплавъка... незнам от коя страна ти е това с болта. Както и така и не разбрах коя година ти е колата.

Та мисълта ми е че не ти е тука проблема... аз лично залагам на вакум.

И нека да използвам темата да помоля ако някой е наясно и може да посочи ама на снимка, къде се намират тези прословути отдушници, че така и не разбрах в крайна сметка има ли ги или не... защото само чета разни работи и накрая ще взема да си сваля резервоара и да е разбулим тая тайна.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 20 Фев 2009, 20:01

Ами 92г е колата.С болт беше запушен единият мъркуч който излиза от нивоера без помпата(от лявата страна където е).
На втората снимка забелязвам един мъркуч който влиза в нещо синю в резервоара като тръбичка.На моята май няма такова нещо или поне не се вижда!? :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 21 Фев 2009, 13:49

Nasko_325TD написа:Ами 92г е колата.С болт беше запушен единият мъркуч който излиза от нивоера без помпата(от лявата страна където е).
На втората снимка забелязвам един мъркуч който влиза в нещо синю в резервоара като тръбичка.На моята май няма такова нещо или поне не се вижда!? :uups:

Възможно е да няма... тук вече незнам.

Обаче това че ти е 92-ра година е друго нещо... при това положение щом имаш запушен маркуч, значи имаш проблем. И щом ти е оправено, значи поне това за маркуча го изяснихме... остават другите работи.

Нека колегите да кажат при дизела от какво може да се получава вакум и да ровиш там.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 21 Фев 2009, 17:51

Ами а дано някой каже нещо!? :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 22 Фев 2009, 20:52

Помагайте колеги,вече незнам какъв е филма с тоя резервоар!?
:roll:

Предишна

Назад към E36