проблем след смяна на ангренаж

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 28 Яну 2009, 13:09

Ще използвам темата без да пускам нова, защото и аз имам сходен проблем, при това твърде странен. Рових в търсачката, която определено е станала почти неизползваема и не открих нищо. В моя случай всичко си е нормално докато не включа климатика. Без значение от външната температура, само на дъждовно време след всяко автоматично включване компресора на климатика в купето се чува странен стържещ приглушен звук, който веднага спира след всяко изключване. И аз имам съмнения в ролката, като се затопли ще я проверя, но възможно ли е от нещо друго да го прави?

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 29 Яну 2009, 22:21

фиуууу, колега добра цена предполага се и качеството . това в дару кар ли е или ? ами други магазини за тези части намират ли се освен дару камор и прочие .

Потребител
Аватар

Мнение от vicktor » 29 Яну 2009, 23:03

друго освен това може да е тая или шайба дето ти е точно на компресора въпреки, че в сервиза дет го прегледаха казаха че е 1 / 100 вероятността да е от нея. реално погледнато както ме саветваха може да е всяка ролка на тия ремъци независимо дали е само като се пусне климатика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 30 Яну 2009, 0:59

vicktor написа:фиуууу, колега добра цена предполага се и качеството . това в дару кар ли е или ? ами други магазини за тези части намират ли се освен дару камор и прочие .

Да, в дару кар е. Може и да има други магазини за части от реномирани фирми (без щампа BMW), да каже някой колега ако знае.

Предишна

Назад към E36