фарове

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 18 Яну 2009, 18:11

vld написа:
cucko написа:
err0r написа:
BorisMW написа:Не зная за какъв тип фар говориш и каква е разликата между 3КВ и Бош,но аз съм с Депо фарове и не светят.Лъскави са,приличат и на кристални дори :mhihi: ,с лупа са,на разсейват светлината.Без ксенон съм.

Лупите на Бошовете са една идея по-малки, което не значи, че светят по-кофти от ЗКВ-тата. Депо ужким са точно копие на ЗКВ, ама нещо ЗКВ-тата на комбито светеха много по-добре с HID 6000k, от колкото Депото на ис-а със същия цвят ксенон.

Да,по-малки са но това се забелязва само ако се вгледаш от близо иначе ЗКВ са стъклени а БОШ са пластмасови..... ;) а за ДЕПО нищо не мога да кажа....но за мен са най-добрите ЗКВ...все пак всеки с вкуса си...

Пластмасов е само и единствено БОШ без лупа ;)
А да и сонарките и разни други такива дето са с излят мигач :idea: ;)
Съгласен съм колега...ако си спомняш нали в една тема бях писал че имах един фар бош с лупа и го сравнявах с този на ЗКВ...обаче не съм обръщал внимание дали е пластмасов или стъклен понеже си викам че ще си търся пак на ЗКВ...едно че с една идея по ми харесват-второ самата ми кола си е като оригинал-както си е от завода така да е...все едно да си сложа широките маски и бъбреци макар че по талон е 11.93 г. производство....но както и да е и бош пак ми харесват но нали исках да са еднакви...но ти като знаеш повече от мен добре си информиран..и благодаря все пак.. ;)
Просто разликата беше че за мен ЗКВ са 55 % а Бош 45%....т.е. много е малка..
А доколкото разбирам даже и съм правил сравнение с един приятел...моите са с лупи а неговите са без лупи...значи ако искаш да ти свети всичко на пътя предлагам че тези без лупата светят по-качествено от колкото тези с лупата...а като искаш да да сравниш кои ще светят по-красиво-за мен с лупите са по-красиви...Все пак нали съм с ксенон и пак съм си доволен като ги настроих както трябва...хем пътя ми свети хем красиво ми светят и хем не преча на останалите движещи се срещу мен... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от celt » 18 Яну 2009, 20:35

фаровете ги гледах в "евро07" ФАР ЛЯВ (H1+H1) С ЕЛ.ЗАДВИЖВАНЕ (ZKW ТИП) цената е 165.66лв. на депо има и други, MELCHIONI ФАР ДЕСЕН (H1+H1) С ЕЛ.ЗАДВИЖВАНЕ (HELLA ТИП) 222 ,14 лв. и FIFFT ФАР ЛЯВ (H1+H1) 347,86лв

Предишна

Назад към E36