е-36 проблем парно..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
e-36
махнах ги направо,гумичките са се разяли.дойде си и парно и всичко.но ми се ще да си намеря и да си ги сложа,за да си е оригинал всичко.ще ги снимам и ще ги пусна тук,ако някой има,купувм.по различни са от тези на колегата на снимката.лек ден за сега.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колега, я виж първо дали наистина си я обезвъздушил както трбва, защото ако проблемът беше в помпата, според мен, температурата щеше да минава 90С дори , когато е студено, особено в тези задръствания. най-вероятно има въздух в ситемата и само при по-високи обороти достига течност до радиатора на парното (при мен е ставало така при лошо обезвъздушаване). Качи предницата на някой бордюр, остави я да загрее достатъчно и да отвори термостата, включи парното на най-висока температура, отвинтваш пробката до казанчето и започваш да доливаш на работещ двигател. Изворсирай я малко на място, за да си сигурен, че всичко е ок. Сигурен съм, че проблемът ще се реши. Успех!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
e-36
това с обезваздушаване на наклон не сам го пробвал.....идея нова.мерси.ако стане ше почерпа....не че да се подмазвам,ама тука в форума има готини пичове,отзив4иви.само заради това си заслужава като сменям колата пак да си остана на бмв. 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2