За ксенон на дългите светлини

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 23 Дек 2008, 23:58

Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове :mhihi:
Ксенона ми е на колата от няколко месеца...и няма грижи.
А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 24 Дек 2008, 0:05

Joro_Paveto написа:...А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.

Абе на мен като ми светне някой така и пускам дългите.
Що ли отсрещните набиват спирачки - явно не виждат много дори и да са със ксенони :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Дек 2008, 1:48

santo_bansko написа:Сложиси на късите и халогените:)На дългите няма смисал:)

абсолютно ! сега се прибирам от път само с ксенон на късите и изобщо дълги не съм пускал
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Re: xcd

Мнение от santo_bansko » 24 Дек 2008, 4:17

Makarov 2 написа:Вече разбрах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извинявам се на всички,че попитах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колегата Моллов може да заключи и тази безсмислена тема!!!!!!!!!!!
Весели празници на всички.Нямам лоши мисли към никой!!!!!!!!! :D

Весели празници и на тебе колега:)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Дек 2008, 11:17

Makarov 2 написа:Абе какъв ви е проблема бе?Като не знам питам.В крайна сметка нали е за това този форум.Благодаря за отговорите,много ми помогнахте колеги.А кьорав си ти.Някого да съм обиждал?Айде моля ви се да си имаме уваженията.Ще ми вика кьорав той!!!!!!!!!!!!!Това,че не знам не ме прави кьорав-разбра ли!!!!!!!!!!!!

Ти май нещо си се впрегнал излишно... не виждаш ли, че говоря по принцип, а не конкретно за теб? Или трябва да го напиша изрично и супер ясно и точно... я ми прочети поста отново и се опитай тоя път да го разбреш... и го давай малко по-спокойно, ако обичаш... а темата ти е безсмислена, щото вече е разисквана не веднъж или дваж... ма не ти стига желание и... желание да провериш, нали... дай на готово по-добре, пък после що раздела се пълнел с все едни и същи теми... ми ето защо.

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 24 Дек 2008, 12:35

А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.

ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ НИКОГА !!!
ЗА ТАКИВА ИСКАЗВАНИЯ ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЯ !!!
НЕМОЖЕ ДА ТИ Е ВСЕ ТАЯ , ЗАЩОТО КОГАТО ТИ МИ СВЕТИШ ПОСЛЕ МЕН МЕ БОЛЯТ ОЧИТЕ.И УТРЕ КОГАТО ПОПАДНЕШ НА НЯКОЙ ПО ЛУД, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО СА ТИ СЧУПЕНИ ФАРОВЕТЕ ПРЕД БЛОКА.
НЕ СЕ ОБИЖДАЙ НА КОМЕНТАРА МИ А СЕ ПРОМЕНИ. ДА СИ ЕГОИСТ НЕ Е ХУБАВО.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
:confused:
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Дек 2008, 12:52

Е36 форум се превръща в бардак... :( :(
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 24 Дек 2008, 13:05

То е ясно, че с кссенона е по-добре, но колеги и шофьори като
Joro_Paveto
МнениеПуснато на: 23 Дек 2008, 22:58 Заглавие:
Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове muhihihihi

Ти хубаво виждаш, но да те питам как ли ще се чувстваш всеки ден, сутрин и вечер на фарове. Никакви закони в смотаната ни държава. Идва ми да сложа една картечница на тавана с фото клетка и дет светне към мен, на кайма на момента.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Дек 2008, 14:28

NikiNikolov написа:То е ясно, че с кссенона е по-добре, но колеги и шофьори като
Joro_Paveto
МнениеПуснато на: 23 Дек 2008, 22:58 Заглавие:
Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове muhihihihi

Ти хубаво виждаш, но да те питам как ли ще се чувстваш всеки ден, сутрин и вечер на фарове. Никакви закони в смотаната ни държава. Идва ми да сложа една картечница на тавана с фото клетка и дет светне към мен, на кайма на момента.

Ники , бате .... недей така :mhihi: , то ясно , че всички сме поизнервени ама чак пък толкова ... :mhihi:
Поздрави!
Иначе съм съгласен , че не бива да има такива изказвания във форума ... не искам да засягам колегата ,който го е казал , но не е прав....
И колегата Мollov , не искам да давам съвети за това как да се грижи за форума , но вместо да се кара строго на колега , за това ,че е пуснал поредна повтаряща се тема , да обърне внимание на тези изказвания , които са даже нецензурни (нали думи като кур и т.н. не са част от цензурното съдържание или ?!!! :shock: )....

Все пак този форум трябва да е за пример , ние карама една от най добрата марка автомобили , нека се държим подобаващо и да се уважаваме

Коледа е .... да се изпълниме с малко повече добрина ...
Пожелавам весели празници на всички :)!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 24 Дек 2008, 14:55

Trixster написа:А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.

ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ НИКОГА !!!
ЗА ТАКИВА ИСКАЗВАНИЯ ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЯ !!!
НЕМОЖЕ ДА ТИ Е ВСЕ ТАЯ , ЗАЩОТО КОГАТО ТИ МИ СВЕТИШ ПОСЛЕ МЕН МЕ БОЛЯТ ОЧИТЕ.И УТРЕ КОГАТО ПОПАДНЕШ НА НЯКОЙ ПО ЛУД, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО СА ТИ СЧУПЕНИ ФАРОВЕТЕ ПРЕД БЛОКА.
НЕ СЕ ОБИЖДАЙ НА КОМЕНТАРА МИ А СЕ ПРОМЕНИ. ДА СИ ЕГОИСТ НЕ Е ХУБАВО.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
:confused:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Trixster ПРЕЗИДЕНТ! Той ще ни оправи... всикчите.
Я кажи сега колега какво ще направиш против нас с афтърмаркет ксеноните...аз ще ти кажа нищо не можеш да направиш(да не съм по-груб на тия хубав ден), освен да хабиш излишна енергия да псуваш и пишеш глупости. Дай по ведро и не се хаби за глупости дето не зависят от теб. Весела коледа!
Слагай смело колега те дългите светлини заслепяват при всички положения дали с ксенон или обикновенни крушки.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 24 Дек 2008, 15:00

Ами пичаги като сложите ксенон регулирайте си фаровете една идея по-надолу и не заслепявате никой. А на дългите слагай спокойно има смисъл и файда, на халогените е най-безсмислено :mhihi:

metodi_80 виж
Кур
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Кур може да се отнася до:

* Кур, град в Швейцария
* Кур, община в Швейцария
* Кур, село в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия
* Кур, едно от названията на подземния свят в шумерско-акадската митология
* ФК Кур 97, швейцарски футболен отбор от едноименния град

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Дек 2008, 15:17

стан написа:Ами пичаги като сложите ксенон регулирайте си фаровете една идея по-надолу и не заслепявате никой. А на дългите слагай спокойно има смисъл и файда, на халогените е най-безсмислено :mhihi:

metodi_80 виж
Кур
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Кур може да се отнася до:

* Кур, град в Швейцария
* Кур, община в Швейцария
* Кур, село в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия
* Кур, едно от названията на подземния свят в шумерско-акадската митология
* ФК Кур 97, швейцарски футболен отбор от едноименния град

Орегинален си колега , но в българския език и на балканския ни нрав това означава само едно нещо , дето ти е м/у краката ... айде стига глупости, че оспамихме яко ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 24 Дек 2008, 16:08

Mollov написа:
Makarov 2 написа:Абе какъв ви е проблема бе?Като не знам питам.В крайна сметка нали е за това този форум.Благодаря за отговорите,много ми помогнахте колеги.А кьорав си ти.Някого да съм обиждал?Айде моля ви се да си имаме уваженията.Ще ми вика кьорав той!!!!!!!!!!!!!Това,че не знам не ме прави кьорав-разбра ли!!!!!!!!!!!!

Ти май нещо си се впрегнал излишно... не виждаш ли, че говоря по принцип, а не конкретно за теб? Или трябва да го напиша изрично и супер ясно и точно... я ми прочети поста отново и се опитай тоя път да го разбреш... и го давай малко по-спокойно, ако обичаш... а темата ти е безсмислена, щото вече е разисквана не веднъж или дваж... ма не ти стига желание и... желание да провериш, нали... дай на готово по-добре, пък после що раздела се пълнел с все едни и същи теми... ми ето защо.

Mollov човека разбра за какво става въпрос така че,по добре заключи темата за да не продължават безмислените коментрари:)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 24 Дек 2008, 16:16

Е тая тема трябва да и се смени заглавието на "КАРАНИЦА МЕЖДУ УЧАСТНИЦИТЕ". Абсолютно съм съгласен за заключването, щото направо стана безсмислена и изобщо не може да бъде от полза на когото и да е било
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

3254ш3щ

Мнение от Makarov 2 » 24 Дек 2008, 17:12

Уж темата беше безсмислена,пък я гледай какъв интерес има,да не повярва човек.Представяте ли си ако беше смислена!!!!!!!!!!!!!! :mhihi:

Айде заключвай,или си загуби ключа!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36