За ксенон на дългите светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове
Ксенона ми е на колата от няколко месеца...и няма грижи.
А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.

А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Joro_Paveto написа:...А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.
Абе на мен като ми светне някой така и пускам дългите.
Що ли отсрещните набиват спирачки - явно не виждат много дори и да са със ксенони

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
santo_bansko написа:Сложиси на късите и халогените:)На дългите няма смисал:)
абсолютно ! сега се прибирам от път само с ксенон на късите и изобщо дълги не съм пускал

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: xcd
Makarov 2 написа:Вече разбрах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извинявам се на всички,че попитах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колегата Моллов може да заключи и тази безсмислена тема!!!!!!!!!!!
Весели празници на всички.Нямам лоши мисли към никой!!!!!!!!!
Весели празници и на тебе колега:)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Makarov 2 написа:Абе какъв ви е проблема бе?Като не знам питам.В крайна сметка нали е за това този форум.Благодаря за отговорите,много ми помогнахте колеги.А кьорав си ти.Някого да съм обиждал?Айде моля ви се да си имаме уваженията.Ще ми вика кьорав той!!!!!!!!!!!!!Това,че не знам не ме прави кьорав-разбра ли!!!!!!!!!!!!
Ти май нещо си се впрегнал излишно... не виждаш ли, че говоря по принцип, а не конкретно за теб? Или трябва да го напиша изрично и супер ясно и точно... я ми прочети поста отново и се опитай тоя път да го разбреш... и го давай малко по-спокойно, ако обичаш... а темата ти е безсмислена, щото вече е разисквана не веднъж или дваж... ма не ти стига желание и... желание да провериш, нали... дай на готово по-добре, пък после що раздела се пълнел с все едни и същи теми... ми ето защо.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ НИКОГА !!!
ЗА ТАКИВА ИСКАЗВАНИЯ ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАНИЯ !!!
НЕМОЖЕ ДА ТИ Е ВСЕ ТАЯ , ЗАЩОТО КОГАТО ТИ МИ СВЕТИШ ПОСЛЕ МЕН МЕ БОЛЯТ ОЧИТЕ.И УТРЕ КОГАТО ПОПАДНЕШ НА НЯКОЙ ПО ЛУД, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО СА ТИ СЧУПЕНИ ФАРОВЕТЕ ПРЕД БЛОКА.
НЕ СЕ ОБИЖДАЙ НА КОМЕНТАРА МИ А СЕ ПРОМЕНИ. ДА СИ ЕГОИСТ НЕ Е ХУБАВО.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

НЕМОЖЕ ДА ТИ Е ВСЕ ТАЯ , ЗАЩОТО КОГАТО ТИ МИ СВЕТИШ ПОСЛЕ МЕН МЕ БОЛЯТ ОЧИТЕ.И УТРЕ КОГАТО ПОПАДНЕШ НА НЯКОЙ ПО ЛУД, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО СА ТИ СЧУПЕНИ ФАРОВЕТЕ ПРЕД БЛОКА.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
То е ясно, че с кссенона е по-добре, но колеги и шофьори като
Ти хубаво виждаш, но да те питам как ли ще се чувстваш всеки ден, сутрин и вечер на фарове. Никакви закони в смотаната ни държава. Идва ми да сложа една картечница на тавана с фото клетка и дет светне към мен, на кайма на момента.
Joro_Paveto
МнениеПуснато на: 23 Дек 2008, 22:58 Заглавие:
Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове muhihihihi
Ти хубаво виждаш, но да те питам как ли ще се чувстваш всеки ден, сутрин и вечер на фарове. Никакви закони в смотаната ни държава. Идва ми да сложа една картечница на тавана с фото клетка и дет светне към мен, на кайма на момента.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
NikiNikolov написа:То е ясно, че с кссенона е по-добре, но колеги и шофьори катоJoro_Paveto
МнениеПуснато на: 23 Дек 2008, 22:58 Заглавие:
Аз съм с ксенон на дългите...хубава работа е...рядко присветвам, повече се оправям с жестове muhihihihi
Ники , бате .... недей така

Поздрави!
Иначе съм съгласен , че не бива да има такива изказвания във форума ... не искам да засягам колегата ,който го е казал , но не е прав....
И колегата Мollov , не искам да давам съвети за това как да се грижи за форума , но вместо да се кара строго на колега , за това ,че е пуснал поредна повтаряща се тема , да обърне внимание на тези изказвания , които са даже нецензурни (нали думи като кур и т.н. не са част от цензурното съдържание или ?!!!

Все пак този форум трябва да е за пример , ние карама една от най добрата марка автомобили , нека се държим подобаващо и да се уважаваме
Коледа е .... да се изпълниме с малко повече добрина ...
Пожелавам весели празници на всички

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Trixster написа:А относно заслепяването...и мен ме заслепява понякога...в крайна сметка боли ме кура, че некой му свети...по-важното е, че аз виждам.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

Я кажи сега колега какво ще направиш против нас с афтърмаркет ксеноните...аз ще ти кажа нищо не можеш да направиш(да не съм по-груб на тия хубав ден), освен да хабиш излишна енергия да псуваш и пишеш глупости. Дай по ведро и не се хаби за глупости дето не зависят от теб. Весела коледа!
Слагай смело колега те дългите светлини заслепяват при всички положения дали с ксенон или обикновенни крушки.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ами пичаги като сложите ксенон регулирайте си фаровете една идея по-надолу и не заслепявате никой. А на дългите слагай спокойно има смисъл и файда, на халогените е най-безсмислено
metodi_80 виж

metodi_80 виж
Кур
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Кур може да се отнася до:
* Кур, град в Швейцария
* Кур, община в Швейцария
* Кур, село в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия
* Кур, едно от названията на подземния свят в шумерско-акадската митология
* ФК Кур 97, швейцарски футболен отбор от едноименния град
- metodi80
- старши ентусиаст
-
стан написа:Ами пичаги като сложите ксенон регулирайте си фаровете една идея по-надолу и не заслепявате никой. А на дългите слагай спокойно има смисъл и файда, на халогените е най-безсмислено![]()
metodi_80 вижКур
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Кур може да се отнася до:
* Кур, град в Швейцария
* Кур, община в Швейцария
* Кур, село в провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия
* Кур, едно от названията на подземния свят в шумерско-акадската митология
* ФК Кур 97, швейцарски футболен отбор от едноименния град
Орегинален си колега , но в българския език и на балканския ни нрав това означава само едно нещо , дето ти е м/у краката ... айде стига глупости, че оспамихме яко ....
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Mollov написа:Makarov 2 написа:Абе какъв ви е проблема бе?Като не знам питам.В крайна сметка нали е за това този форум.Благодаря за отговорите,много ми помогнахте колеги.А кьорав си ти.Някого да съм обиждал?Айде моля ви се да си имаме уваженията.Ще ми вика кьорав той!!!!!!!!!!!!!Това,че не знам не ме прави кьорав-разбра ли!!!!!!!!!!!!
Ти май нещо си се впрегнал излишно... не виждаш ли, че говоря по принцип, а не конкретно за теб? Или трябва да го напиша изрично и супер ясно и точно... я ми прочети поста отново и се опитай тоя път да го разбреш... и го давай малко по-спокойно, ако обичаш... а темата ти е безсмислена, щото вече е разисквана не веднъж или дваж... ма не ти стига желание и... желание да провериш, нали... дай на готово по-добре, пък после що раздела се пълнел с все едни и същи теми... ми ето защо.
Mollov човека разбра за какво става въпрос така че,по добре заключи темата за да не продължават безмислените коментрари:)
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Е тая тема трябва да и се смени заглавието на "КАРАНИЦА МЕЖДУ УЧАСТНИЦИТЕ". Абсолютно съм съгласен за заключването, щото направо стана безсмислена и изобщо не може да бъде от полза на когото и да е било
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3