Въпрос за ключ с аларма..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
относно пъвия ключ .кръглия бутон е за затваряне.лявия зо отключване.а десния за какво е.имат ли и други функцийй.тенксPeReZ написа:Колега, този ли е? Този е с 2 бутона като го гледам и с инфраред вълни (на по старите е36 са такива).
Или този най-вляво:
Ако това е ключът ти, значи си се объркал че с копчето може да се отключва/заключва, само може да си светкаш в тъмното еххеххе.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
vlashev написа:относно пъвия ключ .кръглия бутон е за затваряне.лявия зо отключване.а десния за какво е.имат ли и други функцийй.тенксPeReZ написа:Колега, този ли е? Този е с 2 бутона като го гледам и с инфраред вълни (на по старите е36 са такива).![]()
този другия ти пали плафоните, той даже има нарисувана лампичка.
И аз имам същия ключ както на DEMO 9. Наистина не лови от много далеко (3-4 метра от колата мах.
)
И моя от време на време не иска да отключва и заключва. А батерията да е на 8-9 месеца. Чудя се дали не е от антената на алармата. Гледах я като свалях филтъра на климатика и май я рабутах нещо. Сякаш преди нямаше токова проблеми. Нощо чудно и да е от корозия по платката (то и по другите дистанционни се получава камоли на ключа). Имам чуството понякога, че ще счупя ключа от стискане

И моя от време на време не иска да отключва и заключва. А батерията да е на 8-9 месеца. Чудя се дали не е от антената на алармата. Гледах я като свалях филтъра на климатика и май я рабутах нещо. Сякаш преди нямаше токова проблеми. Нощо чудно и да е от корозия по платката (то и по другите дистанционни се получава камоли на ключа). Имам чуството понякога, че ще счупя ключа от стискане

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2