inspection-a не свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
C8699HX написа:...
Начи глей ся...ти обърка човека нещо...за мен тия коли са пъзел...повярвай ми,знам коя букса откъде и за къде е...не съм бил дал на контакт...сигурно...лампата за резервата светна,ма то тва щото я погледнах с белото на окото си...
Дават лош контакт понякога..
Към подателя на темата,пробвай по моя вариант,най-евтин и безболезнен и после продължавай натам

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега не се заяждам (за разлика от теб,в моята тема!) за буксите съм ОБЕДЕН че са 3 различни и няма как да ги объркаш!А за стрелката на бензина (преди 2 седмици си смених горивната помпа,от горе са 2 букси едната за помпата другата за поплавака,тази на поплавака я откачик,пак я закачих и стрелката мръдна съвсем малко после пробвах още 10 пъти докато накрая не извадих ключа и се оправи) та това ме кара да си мисля така 

- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
C8699HX написа:///MapTo написа:100% някоя от буксите не си я сложил правилно
Преди година не помня по къв повод си свалях таблото на 16-ката...в нея има 30 литра бензин..слагам буксите,слагам таблото,въртя ключа и шок..стрелката не мръдна от нулата...айде сваляй пак..махай букси,слагай на ново и всичко си заспа после...тва ти е проблема
Буксите няма как да ги объркаш,защото са 3 и са различни една от друга!Не ти е отчело бензина защото трябва да извадиш ключа от контакта.
От както реших да си оправя осветлението на таблото и на мен спря да ми свети inspection-а,по скоро не че не ми свети а просто съвсем леко свети и едвам се забелязва,може би и при колегата е станало така!Съмнявам се да са изгорели крушки,защото ако не се лъжа това е дигитален дисплей.
еми да лъжеш се освен че е дигитален дисплеи точно под него има 2 малки крушки като разглобиш таблото на 2 и дисплея е закрепен с една ламаринка варху една висока бяла поставка самата тя е куха вътре и там се намират 2 те крушки но самите крушки може да се сменят без да се цепи таблото и ако питате мен по добре не го и разглабяите освен ако не се налага защото аз разглобих моито да сменя дисплея защото не можеше да разбереш километрите от него не се различаваха циврите от време на време имаше проблясаци но много рядко еми супер внимателно го разглобих и смених макар че самата ламаринка с щипчиците която даржи дисплея се маха много гадно и след смяната нищо не бачка

ба по несмислен пост не съм писал нещо ми става ще си отрежа раката за наказание
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2