Питане подглавници??????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
///MapTo написа:Абе и днеска си джитках...де*ба мама му де*ба...старо куче съм в тая среда Е36,ма това ми е неразгадан проблем...по-лесно ми е да зацепвам ваноса ебати..накрая ще хвана флекса и ще си реша сичките ядове

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
От няколко дена мога да се похваля че вече съм с подглавници,който сам си сложих
Значи процедурата е следната
1-во се махат задните кори (или им се открехва задния край)
2-ро махат се корите на който стоят задните плафони (като се внимава да не се шчупят щипките)
3-то изваждат се крайните парчета от задната седалка
4-то изваждат се едни рунтави щипки 4-ри на брой,стоят в най-долния край на кората (по-добре не се опитвайте да ги запазите в Дару има налични)
5-то маха се 1-на пластмасова лайсна която се даржи под щтипките
6-то махат се решетките над задните говорители
7-мо внимателно се измъква кората като се внимава да не се шчупят задките крачета (аз шчупих 1-но но после го залепих с Капчица стана перфе,само не се слага много че после побелява и става мани мани)
Това е процедурата по свалянето (поне според мен)
След като е свалена кората се обръща от долната страна кадето трябва да личът шаблончета по койта да се правят отвори за тапите (при мен едва се виждаха)
С помоща на бормашина с подходяща боргия се пробиват дупки на мястото на шаблончетата,след това с кръгла пила се оформят отворите че са яйцевидни м**а им д**а (или поне аз така го направих)
След като са направени отворите се щракват тапите (аз тапите си ги купих от Дару и се уверих че там има всичко за Е36
)
след като се щракнат аз ги лепих от долната страна че се вадят
Преди да се сложи вече готовата кора на ламаримата под нея има 4-ри цилидърчета с по един прорез от външната страна,там стоят фибите (има ги и тях в Дару) слагат се на прорезите с правата час навън.Тези фиби служат за законряне на подглавниците
След като фибите са си на местата внимателно се слага кората като под стъклото ина 4-ри прореза кадето влизат крачетата на кората
Когато е сигорно че кората е сложена както трябва се забучват подглавниците (аз 1-во слозих пръчките и после самите подглавници) след това се събират останалите кори (аз брах много ядове с корите с плафоните докато се сетя че щипките от към стаклото са под металните крачета,малко акъл трябва ама на време
)
Слага се пластмасовата лайсна,набиват се щтипките,монтират се парчетата от задната седалка слагат се решетките и готово
Надявам се че инфото е полезно
Значи процедурата е следната
1-во се махат задните кори (или им се открехва задния край)
2-ро махат се корите на който стоят задните плафони (като се внимава да не се шчупят щипките)
3-то изваждат се крайните парчета от задната седалка
4-то изваждат се едни рунтави щипки 4-ри на брой,стоят в най-долния край на кората (по-добре не се опитвайте да ги запазите в Дару има налични)
5-то маха се 1-на пластмасова лайсна която се даржи под щтипките
6-то махат се решетките над задните говорители
7-мо внимателно се измъква кората като се внимава да не се шчупят задките крачета (аз шчупих 1-но но после го залепих с Капчица стана перфе,само не се слага много че после побелява и става мани мани)
Това е процедурата по свалянето (поне според мен)
След като е свалена кората се обръща от долната страна кадето трябва да личът шаблончета по койта да се правят отвори за тапите (при мен едва се виждаха)
С помоща на бормашина с подходяща боргия се пробиват дупки на мястото на шаблончетата,след това с кръгла пила се оформят отворите че са яйцевидни м**а им д**а (или поне аз така го направих)
След като са направени отворите се щракват тапите (аз тапите си ги купих от Дару и се уверих че там има всичко за Е36

след като се щракнат аз ги лепих от долната страна че се вадят
Преди да се сложи вече готовата кора на ламаримата под нея има 4-ри цилидърчета с по един прорез от външната страна,там стоят фибите (има ги и тях в Дару) слагат се на прорезите с правата час навън.Тези фиби служат за законряне на подглавниците
След като фибите са си на местата внимателно се слага кората като под стъклото ина 4-ри прореза кадето влизат крачетата на кората
Когато е сигорно че кората е сложена както трябва се забучват подглавниците (аз 1-во слозих пръчките и после самите подглавници) след това се събират останалите кори (аз брах много ядове с корите с плафоните докато се сетя че щипките от към стаклото са под металните крачета,малко акъл трябва ама на време

Слага се пластмасовата лайсна,набиват се щтипките,монтират се парчетата от задната седалка слагат се решетките и готово

Надявам се че инфото е полезно

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
111
Пускаш седалките надолу.има една черна пластмаса с 4 щипки
цилиндрични такива махаш ги-пластмасата излиза.Повдигаш кората в основата на пръчките на подглавника с нещо като по-голяма отверка.С друга такава изваждаш тия шибани фиби/скоби/както там им казваш.След това подглавника излиза свобидно-успех не е трудно.
цилиндрични такива махаш ги-пластмасата излиза.Повдигаш кората в основата на пръчките на подглавника с нещо като по-голяма отверка.С друга такава изваждаш тия шибани фиби/скоби/както там им казваш.След това подглавника излиза свобидно-успех не е трудно.
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Re: Питане подглавници??????
to6o6o написа:Колеги купих си подглавници за купе,досега несъм имал искам да питам какво трябва да се направи да ги сложа,а тъпото е че нямам дупки и за такова,има и едни щивчета кудето законтря самите вилици и тях ги няма от къде мога и тях да си ги закупя. Мерси колеги предварително
Ако си по сръчен можеш да си ги направиш от стоманизирана тел-моите са така,защото загубих оригиналните
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
Re: 111
Makarov 2 написа:Пускаш седалките надолу.има една черна пластмаса с 4 щипки
Май нещо не съм разбрал ама в темата става въпрос за СЛАГАНЕ на подглавници на кола която преди не е имала такива.
А относно фибите каква тел какви чудеса

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2