Най после....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- stoifata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ε39 523i M52B25
Айде и от мен честито и както казват другите колеги не и слагай газ щото аз мойта я взех с газ и ся ше махам газовата
Само хубави моменти и безаварийни километри, пък ако все пак колицата си поиска нещо недей се стиска, а ми и дай най-доброто. 

- FreeSpirit
- Потребител
-
Честито! Това се казва The power of dream (силата на мечтата). 

Последна промяна FreeSpirit на 28 Ное 2008, 10:18, променена общо 1 път
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Много малко са такива като теб на тази възраст да имат цел, да работят за да им се сбъдне мечтата.Евала.Честито за колата и по-полека със скоростите.

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Да ти е честита! Поздравления - и за избора и за това, че от сега знаеш какво искаш и работиш, за да го получиш!
Много хубави моменти с Бимата и ... да се слушате
Много хубави моменти с Бимата и ... да се слушате

- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
И аз така като теб имах мечта да карам 3-ка купе и ето преди 4-5 месеца ми се сбъдна мечтата. Разликата е че ти си работил за да я купиш, а аз сега работя за да си връщам кредита
Има доста забележчици, но всичко с времето си. Аз немога още да й се нарадвам. А какви планове имам за нея, направо лошо ще й стане ако разбере. Въпреки че всички ми викат недей, не наливай пари в кола, после не можеш да си ги върнеш. Да, но мераци с пари се гасят. Както казват колегите - няма по-сладко нещо от това сам да си постигнеш нещо, което си имал за цел дълго време. Избора който си направил е много добър, недей слуша приказки от сорта: Ооооо BMW, много скъпа поддръжка, много харчи. Нека си карат Фиатите и Голфчетата и да си траят. Пожелавам ти от тук нататък много приятни моменти с колата, много безаварийни километри, да не си и помисляш за сервиз и само с вратите напред.

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
joreto_88 написа:И аз така като теб имах мечта да карам 3-ка купе и ето преди 4-5 месеца ми се сбъдна мечтата. Разликата е че ти си работил за да я купиш, а аз сега работя за да си връщам кредитаИма доста забележчици, но всичко с времето си. Аз немога още да й се нарадвам. А какви планове имам за нея, направо лошо ще й стане ако разбере. Въпреки че всички ми викат недей, не наливай пари в кола, после не можеш да си ги върнеш. Да, но мераци с пари се гасят. Както казват колегите - няма по-сладко нещо от това сам да си постигнеш нещо, което си имал за цел дълго време. Избора който си направил е много добър, недей слуша приказки от сорта: Ооооо BMW, много скъпа поддръжка, много харчи. Нека си карат Фиатите и Голфчетата и да си траят. Пожелавам ти от тук нататък много приятни моменти с колата, много безаварийни километри, да не си и помисляш за сервиз и само с вратите напред.

Честито колега със здраве да си я караш бимата и много безаварийни километри да и навъртиш!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3