Остави ме на пътя....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
Та за да не отварям нова тема
преди няколко дена карам си аз колата спирам пред един приятел да го чакам да дойде и не я гася седя си на оборотии..... по един време сд-то ми почна да прекъсва след 1 мин идва моя приятел и вика "ксенона ти нещо прекъсва" след още 1 мин колата изгасна (бях пуснал ксенона от който свети само единия фар щото ми изгоря балласта, нагреватела на задното стъкло и сд-то) брей шок и паника въртя ключа и лампите на таблото едвам светят не иска и да опита да запали въртя втори път все едно не съм въртял нито лампи нито опит да завърти. Избутахме я до нас и я оставихме след 3-4 часа опитвам да запаля и малко така се колебаеше но запали все пак и сега нямам проблеми пали си от раз без нищо да съм пипал ОБАЧЕ малко ме е страх да ходя на далеч за да не ми го направи пак тоя проблем. Някой да има идея от какво може да е щото верно ме е мн страх да ходя на далеч от както ми се случи това?

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Re: :)
AlCapone написа:Та за да не отварям нова темапреди няколко дена карам си аз колата спирам пред един приятел да го чакам да дойде и не я гася седя си на оборотии..... по един време сд-то ми почна да прекъсва след 1 мин идва моя приятел и вика "ксенона ти нещо прекъсва" след още 1 мин колата изгасна (бях пуснал ксенона от който свети само единия фар щото ми изгоря балласта, нагреватела на задното стъкло и сд-то) брей шок и паника въртя ключа и лампите на таблото едвам светят не иска и да опита да запали въртя втори път все едно не съм въртял нито лампи нито опит да завърти. Избутахме я до нас и я оставихме след 3-4 часа опитвам да запаля и малко така се колебаеше но запали все пак и сега нямам проблеми пали си от раз без нищо да съм пипал ОБАЧЕ малко ме е страх да ходя на далеч за да не ми го направи пак тоя проблем. Някой да има идея от какво може да е щото верно ме е мн страх да ходя на далеч от както ми се случи това?
четките на динамото..
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
Мерси момчета ще погледна четките за всеки случай щото нали ви казвам сега нямам никакъв проблем и то без да съм пипал нищо когато ми се случи това.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
AlCapone написа:Мерси момчета ще погледна четките за всеки случай щото нали ви казвам сега нямам никакъв проблем и то без да съм пипал нищо когато ми се случи това.
Проблем в динамото...виж ремъците и после динамото-понеже то ти зарежда акумулатора а в същото време ти падна тока...ако не е от динамото виж му връзката към него...там някъде!
- plamenM
- Потребител
-
- Кара: каквото му падне
Така колеги да напиша какво му беше на хайванчето! То колата старичка, та си викам я да сменям бенз.помпа и хоп едно Bosch-че и въртя пали - радост в къщи! Да ама протече гор.филтър и .... нов. Та си мисля помпата старичка, филтъра е на 4500км., ама чисти бензини /може и вода да е имало/, налягането не достатъчно и ето ти проблема. Радиатора бях го закрепил, ама и той нещо протече и пак нов / нещо не ми се занимаваше да ходя по морги/ и нов антифриз .... и без подаръци за коледа!!!! Ама какво ли не правим за любимата марка! Айде със здраве! Благодаря на всички!
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
cucko написа:Проблем в динамото...виж ремъците и после динамото-понеже то ти зарежда акумулатора а в същото време ти падна тока...ако не е от динамото виж му връзката към него...там някъде!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2