Конусен Спортен Филтър?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
EcLipSeR написа:Инат съм колегиИ ще си сложа Конусен обаче немога да разбера как да го вържа към дебитомера каква представка ми трябва ,я тези който са сложили да да дадат някой линк да видя как става или направо някой цял комлект от нета да си зема.
Денис! За твоя дявол няма да коментирам той е направо![]()
Ей сега да сложа и аз една конуска и ще си мислят че карам и аз б32![]()
. BTW Денис! я сподели колко левчета ти излезе филтъра със всичкото. И още един въпрос освен K&N някоя друга фирма на доло горе подобно качество има ли ?
П.С. В Бургас колко съм обикалял и немога да си намеря комплект конусен за М42
Колега на мен за М3-та комплект всичко със стойка,смазка и всичко което е необходимо да се сложи дадох 480лв! На твоята ще е мнг по малко пари,защото твоя филтър е по малък,а и аз имам второ филтърче за охлаждане на главата!Поръчах ги в М-Кар във В.Търново и дойдоха след няколко седмици

Ако кажеш мога да потърся номера на момчето в магазина

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Денка еднакви са парите при конусовидния филтър защото не е според мотора ,а се води универсален и ако ще на кола 1000 коня ако ще и на кола 50 коня да го сложиш едни пари струва ! Ако вече се купи според модела за кутията там нещата седят по друг начин
I'm slowly drifting

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
DirtySouth написа:Денка еднакви са парите при конусовидния филтър защото не е според мотора ,а се води универсален и ако ще на кола 1000 коня ако ще и на кола 50 коня да го сложиш едни пари струва ! Ако вече се купи според модела за кутията там нещата седят по друг начин
Ясно колега,аз не съм се интересувал за цените но съм сравнявал филтъра на М3 с филтър на по слаба кола и има огромна разлика в големината

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
В тея дето са си проектирани за модела има разлика естествено ! А конусовидните има няколко модела затова ти се струва твоя по-голям от на другите ... Просто твоя модел е най-големия .... И препдолагам най-слъпия .... Иначе тея в панелите интересното е че най-скъпия филтър е за E34 525 td (115 Hp) по-скъп е от на 7ците 6ците и всички нови БМВта 

I'm slowly drifting

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2