Тече бензин

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Тече бензин

Мнение от zvetiko » 23 Ное 2008, 20:52

ivan. написа:
zvetiko написа:Напълних резервоара до горе-не ,не ме мразете,това е еднократен акт за да засека разхода на колата и след това ще си го пълня нормално :mhihi: ,влизам в бензиностанцията да платя,и като се връщам под колата огромна локва бензин-от дясната страна,горе-долу започваше от отвора за крика,покарах малко спирам ,след половин час пак локва,покарах около половин час и като спрях локвата не се появи,днес вдигнах колата на крик от лявата страна и пак потече бензин,погледнах под колата-тече около една пластмасова кора в предният десен ъгъл на резервоара.Колеги,може ли да кажете откъде тече според вас и как да оправя проблема,ако трябва да се сваля резервоара как се прави. :help:
Пепи не го пълни до капачката-отдушника си им е такъв
П.П. АЗ се чудя в кой подфорум се скри

Ванка,направих го за да засека разхода.Човека ,от който купих колата ми каза,че имало проблем със стрелката на бензиномера-като пълнел резервоара до горе,след малко стрелката падала малко надолу,странно ми е как не е забелязал теча,но като имам в предвид ,че беше от хората ,които само карат без поглеждат колата ...Важното е ,че след затягането на капака на помпата,теча спря. ;)

П.П.А иначе появявам се и в Е34. ;)

Предишна

Назад към E36