Относно амортесиори?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Това и аз го знам,но не знам към какви марки и какъв е тозно модела и видя който трябва да търся,защото не са напълно спортни,а нещо междинно.Точно за това е М-техник.Иначе ми е ясно че трябва да приготвя около 500 лева за комплект предни амортисьори,но какви е въпроса.
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Имам го същия проблем в момента - преден десен амортисьор за смяна .Доколкото съм запознат е желателно и препоръчително едновременна смяна на 2-та а не само на 1 брой.Оказа се че купенцето ми е с М-техник окачване .Позвъних в Варна-карс , от там ми обявиха цена около 390 лева за 1 брой !Също така при смяна на амортисьори се сменят и тампони (незнам дали казаната цена включва и тях -най вероятно не) .Та значи за смяна на 2 предни амортисьори заминава хилядарка
.Та питам аз не стават ли обикновени за моята колица или требе да дам бонче за М-кови ?Ако взема обикновенни дали ще станат
Извинявам се ако въпроса е разискван.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
To по-добре за хилядарка си издири кони или нещо от тоя калибър
Между другото съм чувал че може да се преправи обикновения амортесьор да става на по-ниската пружина ама какво се прави как става никва идея някой ако знае да каже обаче едва ли 

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- EDS
- кандидат ентусиаст
-

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
хахахах точно там е въпроса.Ако ще сменяш пружини,то по-добре си вземи М-ковите амортисьори защото тъкмо разликата от обикновенните е стойността на другте пружини,освен ако не ги замениш.НО М-возията си е М-возия.Аз съм много доволен.И не смятам че моята е по-ниска от другите със СТОК окачване.Явно пружините с жълтата маркировка(говоря за две жълти линийки мацнати на една от навивките) не са по-ниски а просто по-твърди.Стискаме бузките на гъза и се ръзваме 600-700 лв за комплект М-техник амортесьори.Само не знам какви да са.
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
Видяло се е ще се слагат М-кови
.Не съм гледал единствено как вървят цените на различни производители .За последно сменях амортисьори на предишната ми кола -сложих и газови билщайн и бях много доволен .Ще требе да се поразровя малко за ценички .

- borislav
- младши ентусиаст
-
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Smoocki написа:Наистина евтиното излиза скъпо ...защо не търсиш Боге ,Закс,Монрое рефлекс ....има доста вариянти ...
Богето е 225лв. за преден и 125лв. за заден аморт. скорто сменях

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
miro20 написа:аве, някой поръчвал ли е от и-бей ?
аз си пазарувам дребни неща, но авточасти (амортесьори), и то обемисти не съм пробвал.
гледам има добри цени, дори със скъпата доставка, та... ако някой е пробвал да сподели става ли и за колко време идват ?
Поръчвал съм колега, доста неща си взех от там. Много зависи от продавача, дали ще се съгласи да ги прати в БГ. Иначе цените за доставка не са много високи, все пак зависи от обема на пратката и колко тежи.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2