бмв 318 ис не варви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
работи перфектноkiro1 написа:иеската смених бензинова помпа инжектори дебитомер дат4ик разпределителен вал вси4ки филтри дат4ик детонации на 3 и 4 цилиндар катализатора го исхварлих свештите сашто смених има някаква клапа в колекторните тарби няамашея вобште сложих друга и пак не варви вопште неможе да варти гуми трагвам на 1 до 4800 оборота мартав кон след тези обороти някаде трагва слагам 2 от 5200 нагоре варви 3 же4е куцо магаре за колегата дето каза 4е сам бил пиан като съм писал предниа пат бях пиан но ми е трудно да пиш на кирилица кажете колеги какво му е на бмвто или си е мартвец по принцип имам и калибра 150 кс ништо обшто с бмвто
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Колега миналия път си бил пиян това ясно.Ама и тоя път пак ли.Точки и запетай не ползваш ли никога ? Няма да споменаваме и около 30 правописни грешки
.Писал си ,че ти е трудно на кирилица ,но все пак такива са правилата на форума а и се намираме в БГ. По-добре го напиши по бавно ,но както трябва хем ще улесниш всички с четенето.
Успех .

Успех .

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
колега ти разбрали кво сам написал закво са ми то4ки и запетаи данесме на испит по правописAGT написа:Колега миналия път си бил пиян това ясно.Ама и тоя път пак ли.Точки и запетай не ползваш ли никога ? Няма да споменаваме и около 30 правописни грешки.Писал си ,че ти е трудно на кирилица ,но все пак такива са правилата на форума а и се намираме в БГ. По-добре го напиши по бавно ,но както трябва хем ще улесниш всички с четенето.
Успех .
колега кои каза 4е 320 варви казах иеската 4е не варвиkiro1 написа:колега можеш ли да сравни6 иеската с някои автомобил 140кс които варви по малко от неяbobi 318 is написа:немога да разбера защо като твоита не варви слагаш вси4ки isки под един знаменатели караш колегите с 20ките да си мислят 4е варвят много
незнам братле караи я някаде на доктор
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
kiro1 написа:иеската смених бензинова помпа инжектори дебитомер дат4ик разпределителен вал вси4ки филтри дат4ик детонации на 3 и 4 цилиндар катализатора го исхварлих свештите сашто смених има някаква клапа в колекторните тарби няамашея вобште сложих друга и пак не варви вопште неможе да варти гуми трагвам на 1 до 4800 оборота мартав кон след тези обороти някаде трагва слагам 2 от 5200 нагоре варви 3 же4е куцо магаре за колегата дето каза 4е сам бил пиан като съм писал предниа пат бях пиан но ми е трудно да пиш на кирилица кажете колеги какво му е на бмвто или си е мартвец по принцип имам и калибра 150 кс ништо обшто с бмвто
А компресия мерил си ли.
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
ае Баче стига напряга останалите ходи при luizov тои щи я оправи
виж кви времена дава с неговата бегачница
даже и ще ти предаде няколко урока по кормуване
а като я купува таз кола не я ли пробва върви ли не върви ли 

да 14 на топал дв. хар4и маслоzvetiko написа:kiro1 написа:иеската смених бензинова помпа инжектори дебитомер дат4ик разпределителен вал вси4ки филтри дат4ик детонации на 3 и 4 цилиндар катализатора го исхварлих свештите сашто смених има някаква клапа в колекторните тарби няамашея вобште сложих друга и пак не варви вопште неможе да варти гуми трагвам на 1 до 4800 оборота мартав кон след тези обороти някаде трагва слагам 2 от 5200 нагоре варви 3 же4е куцо магаре за колегата дето каза 4е сам бил пиан като съм писал предниа пат бях пиан но ми е трудно да пиш на кирилица кажете колеги какво му е на бмвто или си е мартвец по принцип имам и калибра 150 кс ништо обшто с бмвто
А компресия мерил си ли.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
kiro1 написа:колега можеш ли да сравни6 иеската с някои автомобил 140кс които варви по малко от неяbobi 318 is написа:немога да разбера защо като твоита не варви слагаш вси4ки isки под един знаменатели караш колегите с 20ките да си мислят 4е варвят много
незнам братле караи я някаде на доктор

След това ти мнение вече е съвсем ясно,че темата е несерьозна.

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2