лампа за аирбег

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Ное 2008, 15:30

На комбито светка и като падне акумулатора :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Ное 2008, 15:32

vld написа:Между другото ,на едната ми кола при най-малка итервенция трупа грешка,това на комбито,а на компакта какво то и да правя (включително съм свалял централата и съм давал контак) после като закача всичко лампата си свети нормално и няма натрупана грешка в компа.
А на комбито трупа грешка и трябва интервенция .
Разликата в производството им по вин е 6-7 месеца :roll:
Това го експериментирах още първия ден като ми дойде карсофта :mhihi:

Важното е дали си откачал датчика на торбата... до колкото знам тва е важното, а не толкова свалянето на самото табло... ма мое и да имат разлика в софта... все пак... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 18 Ное 2008, 17:32

И аз имам същия проблем, но при мен се появи след като ми слагаха алармата. След това на 3 места съм ходил да ми изчистят грешката, ама нейсе, в Смолян са гола вода за съжаление... Сега имам силна надежда в един пич - "Киро Документа", асистент в Техническия Колеж и голям"Германофил" според собствените му думи. Преди 2 - 3 седмици ми монтира халогените. Много съм доволен от начина по който работи и си оставя работното място след това. В Смолян за жичкажийски работи той е човека. Ако някой от колегите в района има подобни проблеми, може да ми пише ЛС за да му дам телефона на Киро.

Предишна

Назад към E36