Монтаж на М-кова броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 16 Ное 2008, 17:12

Липа е отделен и се слага допълнително ,не е излят ...бронята е висококачествена пластмаса :mhihi: има и мрежа....просто си я монтирах понеже няма как да ида без броня или пък да му нося старата ,пък да се разправя да сваля греди и другите неща .....
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Ное 2008, 20:09

Mecho написа:А пък на теб ти се чудя защо пускаш малоумни мнение!!!!
Пуснал е да се види...така че твойте молоумни мнение може да си ги запазиш за себе си!!!

Много съжалявам батка :uups:
Безкрайно много съжалявам,че развалих иначе градивната тема..ако искаш в знак на извинение да пусна една как се сменят крушките на плафоните,на таблото и пепелниците,че белким да не се чуствам толкова гузно? :(
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 16 Ное 2008, 20:31

Нищо и няма на темата много си е на място и съм сигурен че ще е полезна на доста хора!!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99' Е39 520i M52B20TU

Мнение от thunderl » 16 Ное 2008, 21:01

Според мен има много повече има смисъл от такива теми, отколкото от заяждане с хората, които са ги пуснали. 200% съм убеден, че на някой все ще помогнат. На мене лично ми е трудно и крушките да си сменя, но не върви да ида на майстор за това, нали.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Ное 2008, 21:19

Не бе,то лошо няма нали..
Бием се в гърдите,че сме най-великия клуб в България,че сме номер едно,че незнам си кво,разни хора идват да ми четат морал,че съм оронвал престижа на марката,щото съм нямал тяхното мислене,а същевременно форума на същия този клуб е гола вода и кал по гърба...направо сменете името на темата и даите списък с проблемните крушки,които не можете да смените,ще ударя по едно рамо :idea:
Жалка картинка е тоя форум и маи верно трябва да се взимат радикални мерки...преди 5 години такива простотии бяха меко казано недопустими ..
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99' Е39 520i M52B20TU

Мнение от thunderl » 16 Ное 2008, 21:28

Форумът за какво е, ако не за писане? Какви по-различни и нестандартни теми очакваш? Все пак това някакъв концерт по желание - хората им възникват проблеми, питат, решават и т.н. А има и по-нови шофьори, дето като питат тука и им отговаряш, стават по-безопасни и за тебе самия на пътя.

Няма му нищо на форума според мен. А това, кой клуб е най-велик и т.н. мисля, че няма кой знае какво значение - ако си определяме колко сме велики по това каква кола караме...язък.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 16 Ное 2008, 21:37

Обяснението за смяната на предната броня живо ме интересува,относно сигурноста ми на пътя...
А това за клуба и емблемите на предния капак...изобщо нямах това предвид,ма на кой както му оттърва,така завърта монетата..айде със здраве и си стягаите здраво 13-ките гаики на буферите,че да не вземе да излети някоя предна броня ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Ное 2008, 21:56

С риск мнението ми за прозвучи крайно, тук има прекалено много "разбиратели" по М-пакет, прекалено много хора за които "с Ванос или без Ванос" е смисълът на живота и прекалено малко хора с обща култура. Прочел съм не повече от 5 инженерно-обяснение мнения: кое, как защо и какво, но много мнения от типа на: " :mhihi: " и в стил "моята патка е по-голяма", или "аз съм ебаси гъзето".

На мен тази тема ми е полезна, защото не ми се е налагало да свалям бронята си досега, за което съм щастлив и малко обща култура не вреди. Заглавието е удобно за търсачката. Дори и тънкия хумор на Марто идва от полза, понеже няма много теми за крушките по интериора напр.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 16 Ное 2008, 22:57

И аз не виждам нищо нередно в тази тема, къде къде по-големи идиотщини е имало тука все пак сме в Е36 :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 16 Ное 2008, 23:56

///MapTo написа:Не бе,то лошо няма нали..
Бием се в гърдите,че сме най-великия клуб в България,че сме номер едно,че незнам си кво,разни хора идват да ми четат морал,че съм оронвал престижа на марката,щото съм нямал тяхното мислене,а същевременно форума на същия този клуб е гола вода и кал по гърба...направо сменете името на темата и даите списък с проблемните крушки,които не можете да смените,ще ударя по едно рамо :idea:
Жалка картинка е тоя форум и маи верно трябва да се взимат радикални мерки...преди 5 години такива простотии бяха меко казано недопустими ..

Ми приятелю като не ти харесва форума....DEL и си ти...нали така никой не задължава да го четеш! :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Ное 2008, 0:05

[quote="Mecho"][/quote]

човека имаше друго напредвид ... ама айде ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 17 Ное 2008, 0:52

///MapTo написа:Обяснението за смяната на предната броня живо ме интересува,относно сигурноста ми на пътя...
А това за клуба и емблемите на предния капак...изобщо нямах това предвид,ма на кой както му оттърва,така завърта монетата..айде със здраве и си стягаите здраво 13-ките гаики на буферите,че да не вземе да излети някоя предна броня ;)

Марто знам ,че това не е една от най-интересните теми ...и аз знам как да си сваля предната броня без да питам някой,но защо да няма такава тема ....незнам какво ти пречи ? Гледам си регистриран от бая време ...даже с интерес четох темата ти за бала и т.н. и явно трябва да ги чаткаш нещата , надявам се в такъв случай да видиме нещо интересно написано от теб ....а не да спамиш със безсмислени и заядливи коментари ..Аи Поздрави !
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 17 Ное 2008, 1:34

Според мен идеята на техническия подфорум е да си помагаме за неща,който са от значение и могат да бъдат от полза на новаците...евала за положения ентусиазъм да сложиш снимков материал и да снимаш целия процес,но би било от много по-голяма полза ако бъде примерно тема за ремонт на ваноса,тема за ремонт на хидравличната рейка..разни ей такива болежки,които засягат 99% от хората,каращи Е36..щото в този случай просто предъвкваме информация и се получава натрупване...ако някой утре пусне тема кое как да направи с удоволствие бих помогнал до там,до където стига моята компетентност...относно спамерските и антиградивни мнения от моя страна...ми братле,огледай се във форума и ми кажи ти виждаш ли смисъл от цялата работа да помагам и да давам акъли,когато новите юзъри не полагат минимални усилия..редовно се пускат теми "помощ" "хелп" и т.н...теми за продаване и купуване в техническите раздели,за извън темата да не говорим...вярно е,че когато аз бях новак нещата бяха съвсем различни...но аз първите 2 години само четях...за 2 години имах общо 50 мнения...няма го респекта,който имаше едно време... ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 17 Ное 2008, 1:49

И все пак, това че го няма респекта от едно време не означава, че трябва да наказваш един от малкото останали хора, които са се опитали да опишат даден ремонт с цел да са полезни, пък било то и за една обикновена смяна на броня. Може би доста колеги от форума знаят как се сменя броня, биха успяли да я сменят дори без да ползват каквато и да е информация, понеже е логично и човек с техническа мисъл би се справил, но ако се замислиш и тази тема има място в подфорум е36. Темата би била изключително полезна за младежи и изобщо хора които искат да си сложат ///М броня, но досега не са го правили и нямат куража да се опитат, току тъй, без да са подготвени поне малко от малко. Тази тема ми напомня на онази със претапицирането на тавана на е36. Всеки ще се справи с това, но много повече хора ще се решат да го направят след като прочетат малко теория, още повече подкрепена със снимки. А иначе прав си и ти, що годе те разбират хората, на никой не му харесва това в което се превръща форума (и като цяло форумите, понеже явлението не е само в този форум), но според мен начина да си помогнем не е като убием мерака у последните останали хора, които искат да бъдат полезни.
Последна промяна PeReZ на 17 Ное 2008, 1:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Ное 2008, 1:49

Марто, сериозно, взимам отношение, защото почвам да се дразня. 8 години съм в "клуб Форд": там дори и на абсурдни теми се даваше отговор, ако са били хептен абсурдни се триеха.
Има много неща, които ми бяха "чужди", когато дойдох тук преди по-малко от 1 год. Благодарност на vld за бързия шамар за осъзнаване ;). И благодарности на www.318ti.org за информацията, която не намерих тук. Питал съм поне няколко смислени въпроса, на които съм получил безумни отговори от "аман разбирачи". Оправих се, но стига оригиналничи братле. Не знам на колко години си точно, ама някви абитуриентски балове ми се мернаха... прави си изводите.

БМВ са коли с малко особени компоненти. За пример ходих да купя 2 букси от един ..... в село до Ямбол и оня ми вика "Ако беше Опел, щях да ти искам 2лв, ама щот` е БМВ, 10лв". Па дадох му ги... Ако се чувстваш богопомазан, за да не пишеш в някоя тема, по-добре не пиши, доста по-добре е от това да се храним някакви хора в някакви теми за това, че някой от някъде си написал въпрос "какъв волан на Е36" с кофти заглавие обаче, нали? Няма смисъл!

ПредишнаСледваща

Назад към E36