Въпрос за средното огледало за обратно виждане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Re: ре
cool_ice написа:Виж сега Мето веднага ще те светна батка тази букса е да си вържеш един говорител да ти казва да минеш по в десно,че да ми нанаправиш път като идвам отзад с моя изтребител па да не взема да те отнеса случайно![]()
![]()
Хаххаха ми да,възможно е.Ти да ме минеш ще трябва да се засилиш от поне един километър зад мен,за да си набрал нужната скорост,та да не може като те видя на огледалото че идваш и дам газ моето ускорение да ти попречи да ме минеш.Иначе ако те видя по-навреме няма да ти се случи да ми видиш предната М// броня и ейнджелите ми хихихи
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
tisho_ написа:аз не разбрах що не напрай една снимка на тва огледало ми обясняваш къде точно е буксата и се нервиш
Изобщо даже не се нервя. Надеждата ми беше някой, който има такова огледало да ми помогне, а не да чета мнения наизуст. Скоро ще го снимам ако това би ми помогнало.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
http://store.picbg.net/pubpic/0D/12/88c ... 8b0d12.JPG
Ето тук има снимка на въпросното огледало и на корпуса му се вижда буксичката която ме интерсува.
Ето тук има снимка на въпросното огледало и на корпуса му се вижда буксичката която ме интерсува.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Колега това не е точно букса, но не мога да каже какво е предназначението му. Ето на тази снимка се вижда по-добре:
А сега някой да каже какво е
А сега някой да каже какво е

Последна промяна stony1 на 24 Дек 2008, 1:38, променена общо 1 път
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Не мога да разбера колеги защо има две активни теми с едни и същи въпроси и по двете
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&start=30
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&start=30
Колко пъти да пиша за какво са датчиците. Задния по мое мнение е сензор за дъжд (така пише в американските форуми, където тази екстра им е едва ли не стандарт). Тук има мнения, че е датчик за външна светлина, което също бих приел.
Датчика на самото огледално стъкло е за вътрешна осветеност и за отчитане рязка разлика в осветеността, когато някой блесне с фарове отзад.
Излезе че може да има само датчик от вътрешната страна (на стъклото). Явно няма начин да няма датчик, както е при моето огледало. В момента го разучавам. Като разбера защо и при него са активни двата кабела за захранване, ще пиша повече. Интересно е и няма причина да направят огледало, наблъскано с толкова много електроника, което не прави нищо съществено. Сега ще последва едно разглобяване и след празниците ще има инфо (може и преди това).
Аз съм виновника да има 2 сходни теми, но при търсене не се намира нищо свързано с хроматично / аутодим / и т.н. огледало, освен една тема на бум бум от преди доста време. Като искате да ви се намират темите, слагайте читави заглавия. Тука не мод, ами скриптов бот не може да се оправи да трие кофите с глупости.
Датчика на самото огледално стъкло е за вътрешна осветеност и за отчитане рязка разлика в осветеността, когато някой блесне с фарове отзад.
Излезе че може да има само датчик от вътрешната страна (на стъклото). Явно няма начин да няма датчик, както е при моето огледало. В момента го разучавам. Като разбера защо и при него са активни двата кабела за захранване, ще пиша повече. Интересно е и няма причина да направят огледало, наблъскано с толкова много електроника, което не прави нищо съществено. Сега ще последва едно разглобяване и след празниците ще има инфо (може и преди това).
Аз съм виновника да има 2 сходни теми, но при търсене не се намира нищо свързано с хроматично / аутодим / и т.н. огледало, освен една тема на бум бум от преди доста време. Като искате да ви се намират темите, слагайте читави заглавия. Тука не мод, ами скриптов бот не може да се оправи да трие кофите с глупости.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2