А Крушките са?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
sabi1984 написа:е защо си мислиш че говоря само за да трупам мнения.
купето го взех така с тия фарове,момчето от което си купих ксенона ми каза че това са били някакви американски стандарти,тъй като колата е била за американския пазар.
снимки сега няма да тръгна да правя но ако много не ти се вярва ще ти направя
Колега просто ми е интересно да ги видя,не че не вярвам .
Просто любопитството е голяма работа

Направи една снимка ако не ти представлява проблем

ей ги две бързи снимки.отпред фара прилича на останалите фарове без лупа,но отзат няма нищо общо с другите модели фарове за е36
http://picbg.net/img.php?file=6427769a8c09d52e.JPG
http://picbg.net/img.php?file=1e598d2b5b08ad9d.JPG

http://picbg.net/img.php?file=6427769a8c09d52e.JPG
http://picbg.net/img.php?file=1e598d2b5b08ad9d.JPG
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ето това са фаровете на компактите и всички са с такива заводски
Явно има и седани с такива фарове.
Предполагам си си преглеждал инсталацията за преправяне ?
Интересно ми е защото в риалоем и в ЕТК за седан купе комби не излиза такъв модел фарове.А веднага щом почнеш да търсиш за компакт излизат само такива.
Като ги сравнявам така по снимките ми се вижда че има малка разлика ,твойте каква марка са?
Явно има и седани с такива фарове.
Предполагам си си преглеждал инсталацията за преправяне ?
Интересно ми е защото в риалоем и в ЕТК за седан купе комби не излиза такъв модел фарове.А веднага щом почнеш да търсиш за компакт излизат само такива.
Като ги сравнявам така по снимките ми се вижда че има малка разлика ,твойте каква марка са?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Много ми приличат на компактски фарове. От известно време ровя по американските форуми и колите им имат странни изпълнения по тях. Крушките определено са HB3 u HB4, няма спор. Да не ти пука какви са, карай си и си свиркай. Те половината хора като видят компактско табло и седят шокирани, и се чудят какво става...
М/у другото се оказа, че има компакти с гонг
М/у другото се оказа, че има компакти с гонг

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
sabi1984 написа:///MapTo написа:Ах защо не ме направят един модератор за месец-два...да имате опция само четене на Е36
какво не и харесваш на темата,мисля че добре се получи,има си даже снимков материал,може само да се смени заглавието "различните видове фарове монтирани на е36"мисля че ще е полезна за доста хора
тя полезна,но ако се чете

Темата е отлична, стига сте преигравали, ако се прекръсти заглавието наистина е изключително полезна. Аман от всичкоразбиращи автоморгаджии. Това е автофорум и всяка такава информация е безценна. Когато търсех инфо за подлакътник за компакт, никой не каза нищо, когато търсех инфо за фабрично окабеляване за баса, пак всички разправяха "пускай по праговете" и никой не се усети, че има канали под седалките (или не искаше да каже, за да си запази знанието за себе си). Просто първият отговор на повечето е някакъв крайно негативен, без някой грам да се замисли доколко е възможно (а не доколко е оправдано). Дори когато ми изтекоха водите на околовръстното вчера се чух с един приятел (VW driver), който първо изцепи, че главата е заминала. Днес споделих с един колега и той първо това каза... (vld, евала, благодаря за подкрепата и извинявай, че те занимавах и оляхме и твойта кола като обезвъздушавахме). То е ясно, че на главата нищо й няма, но всички веднага да се покефим на хорското нещастие и да си покажем негативизма... Примери в този форум за премълчаване още много. Да не изпадаме в подробности. Явно наистина хората, които имат голям опит с тези коли, вече им е писнало да пишат или просто отдавна карат по-нови машини.
Единственото смислено нещо като съвет е да се прекръстват темите по начин, по който търсачката ще може да индексира. Не е ядрена физика.
Единственото смислено нещо като съвет е да се прекръстват темите по начин, по който търсачката ще може да индексира. Не е ядрена физика.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2