Таблото ми гасне когато пожелае.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Окт 2008, 1:16

Aбсолютно сериозен въпрос.
Като ти изгасне таблото имаш ли мигачи (не аварийни, а мигачи от лостчето) и светкавица на дългите (самите дълги трябва да работят).

Ако не работят, не пипай самото табло. Пада се 20 и някой бушон в бушониерата, който отговаря за всички тези простотии. Вероятно някой кабел там ти окъсява по пътя (в зависимост от това какво е правено по токовете на колата, че там майсторите са особено немарливи) или бушона прави лош контакт понякгоа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Окт 2008, 8:49

aisikterix написа:Пичове не знам дали моя дерт е за тази тема ама аз има следния пениз: Има сони минидиск с радио и като опъна над 140 км радиото спира изключва ,като намаля и падна под 140 почва да си свири .включва само :mhihi: :help:

ма много бързо караш бе колега, не могат да те настигат радиовълните :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 28 Окт 2008, 11:40

При мен окъсяваше от копчето на аварииките.
Изображение
Деба тия дърти кочини!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_PASSION » 28 Окт 2008, 13:37

явно не съм единствения с този проблем , карам така и не мисля че е нещо сериозно, както казва колегата че ще замине таблото скоро
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 28 Окт 2008, 13:58

Ето и при мен как е, като запаля всичко е ок, на 10та мин всичко почва да играе и свети, ама всичко по таблото( говоря само за таблото с уредите, скоростомер, оборотомер, гориво, темп и т.н), като позагрее колата всичко се оправя, такаам днеска обаче таблото тотално сдаде, бачка ми само скоростомера и нищо друго? Решението само смяна ли е? Да пробвам ли да го шибна някъде и ако да, къде?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Мнение от insane_v » 28 Окт 2008, 16:15

Преди смяна е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го шибнеш по няколко пъти НАВСЯКЪДЕ ;) и ако пак не се оправи, тогава сменяш :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 01 Ное 2008, 1:36

zazomazo написа:
aisikterix написа:Пичове не знам дали моя дерт е за тази тема ама аз има следния пениз: Има сони минидиск с радио и като опъна над 140 км радиото спира изключва ,като намаля и падна под 140 почва да си свири .включва само :mhihi: :help:

ма много бързо караш бе колега, не могат да те настигат радиовълните :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Приемам забележката и не да юркам над 80кв :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: и ше си слушкам хоризонт
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 01 Ное 2008, 21:37

колега и моята бима беше така,но просто масата се беше охлабила,виж и твоята :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

)

Мнение от shengi » 02 Ное 2008, 10:27

Имам си мигачи имам си аварийни дълги къси за мъгла лампичката също така за ръчна накладки спирачна течност акумулатор и масло всичко си свети там няколко секунди и гаснат след това. Не го знам то взе, че се оправи сега от 1 седмица някаде нямам проблеми.Е малко поразбутах около запалката и пепелниците и се оправи. Аз обвинявам запалката, че сега съм и изключил кручката и нямам грижи. Предполагам той кабел някаде нещо прави късо и от там ми гасне осветлението на таблото.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 21 Дек 2008, 20:47

от 2 дена таблото ми е тотал, само свети и единствено скоростомера бачка, ама показва с около 20км/ч повече, на мястото на километрите ми пише PPPPPPP..., къде да го издрънча да издържи поне още 2 седмици мама му :(
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Предишна

Назад към E36