ЗА ТРИЕНЕ - Форума се напълни с глупости
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Въпрос към колегата пуснал темата!
Защо вместо да дадеш повече инфо в първият си пост ти пишеш 5 един след друг като нито един не е с пълното инфо за проблема и какво по-точно е правено по колата преди случилото се!?
Какъв трябва да бъде отговора на колегите според теб?
-Ами колега хвърлих сега един боб и зърната казват,че е биалетка,ама леко се е разбила!
Това ли чакаш,що ли незнам!?
Как може да пускате теми за всяка една глупост която ви дойда на акъла незнам при положение,че вече има 1000 теми поне които се препокриват с твоята,ама кой да чете и да търси!
Ей затова западна този подфорум и все по-малко разбиращи,четат и пишат тук.За съжеление аз не съм от тях,а несъм и врачка,но звездите ми го говорат,че трябва да отидеш в сервиз и да погледнат каде е проблема и съответно да го отстранят.
Айде мерси!

Защо вместо да дадеш повече инфо в първият си пост ти пишеш 5 един след друг като нито един не е с пълното инфо за проблема и какво по-точно е правено по колата преди случилото се!?
Какъв трябва да бъде отговора на колегите според теб?
-Ами колега хвърлих сега един боб и зърната казват,че е биалетка,ама леко се е разбила!

Това ли чакаш,що ли незнам!?

Как може да пускате теми за всяка една глупост която ви дойда на акъла незнам при положение,че вече има 1000 теми поне които се препокриват с твоята,ама кой да чете и да търси!
Ей затова западна този подфорум и все по-малко разбиращи,четат и пишат тук.За съжеление аз не съм от тях,а несъм и врачка,но звездите ми го говорат,че трябва да отидеш в сервиз и да погледнат каде е проблема и съответно да го отстранят.
Айде мерси!

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Когато въпроса е ?Нещо скърца,Нещо чука,НЕЩО,всички гадаем.Така че маистор или човек които разбира да е види и чуе.Когато е нещо точно определено,може да се помогне с обеснения.
НЕЩО=ВСИЧКО
НЕЩО=ВСИЧКО
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2