M42 въпрос за въздушния филтър?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Колеги, благодаря ви бяхте доста изчерпателни
Днес отворих кутията на филтъра и пробвах така как ще върви и наистина колота си тръгна както трябва. Като го затворих отново, веднага се осети че пак не върви. Проблема май е ясен - недостиг на въздух!
Давайте идеи как да сложа спортен филтър? Каква да е Марката и ако трябва да го изолирам от топлия въздух как да стане? Ако някой ми прати и снимка как го е направил ще черпя

Днес отворих кутията на филтъра и пробвах така как ще върви и наистина колота си тръгна както трябва. Като го затворих отново, веднага се осети че пак не върви. Проблема май е ясен - недостиг на въздух!

Давайте идеи как да сложа спортен филтър? Каква да е Марката и ако трябва да го изолирам от топлия въздух как да стане? Ако някой ми прати и снимка как го е направил ще черпя

(OO==00==OO)
\-o------------o-/
\-o------------o-/
начи,ти си с м42 до колкото разбрах и изхода от дебитомера ти е правоъгален и за целта ти трябва ето този адаптор
http://www.prikachi.com/files/920360R.jpg и заспива коносчето,а за марката взимаш или на К&Н или на JR

http://www.prikachi.com/files/920360R.jpg и заспива коносчето,а за марката взимаш или на К&Н или на JR

може да ми дадеш и скайпа да ти пратя снимки,ако искаш на ЛС

Последна промяна thelux на 15 Юни 2009, 20:51, променена общо 1 път
Двигателя е от 2рите М42.
Дебитомера изглежда правилно поне на снимка.
Кутията със сигурност не й е мястото при тоя двигател. Ще ти кажа защо са я оставили. Монтажните планки не пасват за кутията на големия филтър
.
Така и така сбирщайн, сваляй смело кутията, праскай филтъра и квото такова
Че и гледам май тръбите за климата не са били от нея
Дебитомера изглежда правилно поне на снимка.
Кутията със сигурност не й е мястото при тоя двигател. Ще ти кажа защо са я оставили. Монтажните планки не пасват за кутията на големия филтър

Така и така сбирщайн, сваляй смело кутията, праскай филтъра и квото такова

Че и гледам май тръбите за климата не са били от нея

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2