Към новите във форума

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Окт 2008, 11:58

arr0gance написа:Искам само да подкрепя тази темичка, защото наистина мисля че ще е доста полезна на хора като мен :uups: и изобщо всички нови бмв ентусиасти мога да кажа само евалата на Binev_OuT :winky:

Binev_OuT президент... :bowdown:
Предлагам да издигнем статуя в негова чест за тази невероятна тема
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2008, 12:07

ама то няма ли монумент вече? :roll:

п.с. аве спамер ти как имаш 5000 мнения :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 13 Окт 2008, 12:53

То си има теми за новите във форума, даже са важни - ръководствата, често срещаните проблеми, полезните линкове...
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2008, 13:27

Кел файда ,като ги има

Докато такива теми - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 89&start=0 процъфтяват, а направо не се трият, тук ще е анархия!

Да не говорим , че и стари потребители пак пускат идиотски теми!

за БОГА, червената лампа, кога ще МИ светне??? :shock: :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Окт 2008, 16:43

Преди време бях предложил ето това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 13#1161313 ама греда,в ЛСто можеше да се добават линкове с важни теми за моделите,ама :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bai_Ceko » 14 Окт 2008, 9:44

golfhi написа:Тебе като те гледам не си много стар - от миналата година си :mhihi:
А и се пище газова Уредба, а не газова Оредба. :!:

дееба и голфистите... е за тва намразих Е36 форума,защото влизат малоумници като изключим старите кучета и няколко свестни момчета.
Иначе браво на колегата с идеята да ги улесни !!!
Даже предлагам новите да не могат да пускат теми ,а да могат само да четат от темите..... да видите как ще се оправят нещата и няма да ни се смеят в другите форуми !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 14 Окт 2008, 9:54

дам колега мерси.Но така сега като ми се наложи да ползвам търсачката наистина е много много трудно.
Задръстена е от всякъде и е по лесно просто като влезеш някой подфорум да дадеш 5-6 страници назад и да търсиш нещо полезно.
Днес ще се опитам да пастна още няколко линка.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Окт 2008, 10:18

Не мисля че е кой знае коло трудно,аз преди време като се регистрирах ,съм чел форума с дни (първо Е30 после Е36 и сега си се зачитам в Е46 ,да неговориме за бест оф раздела там просто е задължително да се види всичко),не че не съм пускал и теми с въпроси,но четене му е майката .
На човек ако му е интересно за дадено нещо много бързо научава кое какво защо и тн.
Е разбирасе и някоя друга среща с ентусиасти на живо е много полезна.
Ако обичаш да си пипаш сам по колата има смисъл,ако не каквото и да четеш и да ти пишат кел файда като накрая отиваш при бай гошо кварталния и той ти казва нещо съвсем друго.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 14 Окт 2008, 15:47

Не е лесно да се използва търсачката заради глупавите заглавия на темите... ако се пускат с точния проблем, така че като напишеш това което търсиш да излизат ще я използват повече хора... сега като напишеш нещо излизат 15 0000 теми, които нямат нищо общо.. Добра тема, но ако новите искат да са пичове и да не ги псуват по добре наистина да поглеждат важните теми преди да пишат каквото и да е...
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 14 Окт 2008, 16:39

Garribaldi написа:Не е лесно да се използва търсачката заради глупавите заглавия на темите... ако се пускат с точния проблем, така че като напишеш това което търсиш да излизат ще я използват повече хора... сега като напишеш нещо излизат 15 0000 теми, които нямат нищо общо.. Добра тема, но ако новите искат да са пичове и да не ги псуват по добре наистина да поглеждат важните теми преди да пишат каквото и да е...

така е колега прав си и аз имам затруднения с търсачката защото повечето от заглавията на темите са безмислени и няма нищо общо с темата :roll:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Окт 2008, 16:40

темата завива към дъ бест :mhihi: ...
а най-големия проблем вярно са заглавията... ако се слагаха адекватни заглавия, търсенето щеше да е песен...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 14 Окт 2008, 16:51

vld написа:Не мисля че е кой знае коло трудно,аз преди време като се регистрирах ,съм чел форума с дни (първо Е30 после Е36 и сега си се зачитам в Е46 ,да неговориме за бест оф раздела там просто е задължително да се види всичко),не че не съм пускал и теми с въпроси,но четене му е майката .
На човек ако му е интересно за дадено нещо много бързо научава кое какво защо и тн.
Е разбирасе и някоя друга среща с ентусиасти на живо е много полезна.
Ако обичаш да си пипаш сам по колата има смисъл,ако не каквото и да четеш и да ти пишат кел файда като накрая отиваш при бай гошо кварталния и той ти казва нещо съвсем друго.

Да колега прав си.Във форума има страхотни теми,особено в the best of(който вече не се казва така).Този форум съм го из4ел амммаа амааа от всякъде.Тая тема за Внуса просто трепе.
Историите на различните модели също :D
А темата със разпределенето на двигателите при Е36 по години, мощност,версии и т.н. си е задължително да се чете ако ще си купуваш БМВ.
Изображение

Предишна

Назад към E36