Мистерия със стартер.Понякога не пали?!?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
VRPerformance написа:бъди така любезен и сподели после от каде ти е бил проблема,понеже се съмнявам за нещоplradev написа:VRPerformance написа:мисля че ако досега беше отишъл на майстор проблема ти отдавна щеше да е решена за смъкването на стартера ще береш ядове ако го правиш ти
![]()
VRPerformance
Мисля,че ако ходя на майстор за всяко нещо което е по силите ми да свърша сам,могат да премахнат техническите подфоруми.Мерси за съвета все пак
VRPerformance
Няма проблем,любезният (лос) е второто ми име

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- plradev
- старши ентусиаст
-
Бисер_Гечев написа:четки
Няма никакъв шум от тяговото реле(шалтера),нито пък реакция вътре в него(установено когато го хвана с ръка и някой друг върти).
Ами ако са четки си мисля,че поне шалтера трябва да реагира,ама ТЦ нема го никакъв

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
грешиш,възможно е да е от тях,провери си и масите на мотораplradev написа:Бисер_Гечев написа:четкиНяма никакъв шум от тяговото реле(шалтера),нито пък реакция вътре в него(установено когато го хвана с ръка и някой друг върти).
Ами ако са четки си мисля,че поне шалтера трябва да реагира,ама ТЦ нема го никакъв

VRPerformance
plradev написа:VRPerformance написа:мисля че ако досега беше отишъл на майстор проблема ти отдавна щеше да е решена за смъкването на стартера ще береш ядове ако го правиш ти
![]()
VRPerformance
Мисля,че ако ходя на майстор за всяко нещо което е по силите ми да свърша сам,могат да премахнат техническите подфоруми.Мерси за съвета все пак
Брат, като сменях ключа същата грижа. Отвори го и виж да не ти се е разместил транспондера, че трябва да е адски близо. Иначе всичко светва, ама просто не пали и е много псуване.
- plradev
- старши ентусиаст
-
liloff написа:plradev написа:VRPerformance написа:мисля че ако досега беше отишъл на майстор проблема ти отдавна щеше да е решена за смъкването на стартера ще береш ядове ако го правиш ти
![]()
VRPerformance
Брат, като сменях ключа същата грижа. Отвори го и виж да не ти се е разместил транспондера, че трябва да е адски близо. Иначе всичко светва, ама просто не пали и е много псуване.
Няма батенце,проверил съм го в момент на НЕпалене и си подава напрежение

- plradev
- старши ентусиаст
-
Бисер_Гечев написа:четки
Имаме познал верният отговор

Темата е стара,но бях обещал като реша проблема да пиша.
Та стартера беше демонтиран ОТДОЛУ,без разглабяне на нищо.Доре че е студено и се ходи с дълъг ръкав,та не ми се виждат ръцете

Благодаря на всички за отговорите още веднъж

BManoWar написа:Моята пьк пали от втория пьт като поседи няколко часа...
Намали си тоя wallpaper в аватара,че форума се разтегля на половина

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
браво колега
и аз по-горе ти казах че е възможно да е от тях,но трябваше си отваряне няма как да се каже на 100% иначе 

в една съседна тема бях описал проблема, но тук май е по подходящо .
та.. спря да пали
върти стартера, лампите премигват, т.е. харчи си ток... акомулацията е добре.. даже дозареждах, но.. не пали.
иначе пали от 2-рия зъб , и дори добавка редекс слагам редовно за инжекторите, и нямам никакъв проблем с обороти или прекъсвания.
но.. това го направи няколко пъти з аняколко дена , и сега май хич не ще да запали .
възможно ли е бензиновата помпа да е отишла ?
т.е. не съм компетентен, но тя изведнъж ли "изгаря" или е възможно да зацепва отвреме на време ? (бензина ми е около 15 -20 л))
или проблема е другаде ?
та.. спря да пали

върти стартера, лампите премигват, т.е. харчи си ток... акомулацията е добре.. даже дозареждах, но.. не пали.
иначе пали от 2-рия зъб , и дори добавка редекс слагам редовно за инжекторите, и нямам никакъв проблем с обороти или прекъсвания.
но.. това го направи няколко пъти з аняколко дена , и сега май хич не ще да запали .
възможно ли е бензиновата помпа да е отишла ?
т.е. не съм компетентен, но тя изведнъж ли "изгаря" или е възможно да зацепва отвреме на време ? (бензина ми е около 15 -20 л))
или проблема е другаде ?

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2