Е36 до кога???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Тоя стана най спамерския форум с теми от рода "как се занулява инспекшъна " или тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight= през ден-два няма как да бъде посещаван а има 100 мнения по въпроса!извинявам се ако спамя но мисля че съм прав!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
колеги форума не есаштия и ништо около нас ,жсичко се променя нормално е хората да са сменили е 36 те ма е хубаво тия дет сме в тоя раздел сега да се подкрепяме и помагаме и да гледаме позитивно поздрави на всички от раздела
Здравейте,
мен лично най много ме дразни имената на заглавията, точно в момента като погледна виждам две теми наименувани Проблем. А като разлистя се появяват още няколко. Лично аз ги подминавам без да разгледам за какво става въпрос. Тези наименувания доста затрудняват като се ползва търсачката. А да не говорим за теми от сорта ? или e36 или Въпрос! и т.н. Другото което е не се внимава като се пита нещо. Например задава се въпроса, защо колата ми тресе и толкова. Кога става това, при какви условия, колко продължава и т.н. пак не е описано и трябва да се извлича тази информация на сила ако си решил да помогнеш. На последно място както и другите колеги казаха наистина не се ползва търсачката, но и тя става сложна за ползване заради горните изброени неща.
Поздрави
мен лично най много ме дразни имената на заглавията, точно в момента като погледна виждам две теми наименувани Проблем. А като разлистя се появяват още няколко. Лично аз ги подминавам без да разгледам за какво става въпрос. Тези наименувания доста затрудняват като се ползва търсачката. А да не говорим за теми от сорта ? или e36 или Въпрос! и т.н. Другото което е не се внимава като се пита нещо. Например задава се въпроса, защо колата ми тресе и толкова. Кога става това, при какви условия, колко продължава и т.н. пак не е описано и трябва да се извлича тази информация на сила ако си решил да помогнеш. На последно място както и другите колеги казаха наистина не се ползва търсачката, но и тя става сложна за ползване заради горните изброени неща.
Поздрави
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=111294
еи аз вдигам ръце . каквото мога помагам и това е. с тия разправии до никъде няма да се стигне и запреличваме на някакви селяни от голферските форуми. поне като ги няма старите да не се правим на глупаци повече. все пак сме хора с БМВ - та
еи аз вдигам ръце . каквото мога помагам и това е. с тия разправии до никъде няма да се стигне и запреличваме на някакви селяни от голферските форуми. поне като ги няма старите да не се правим на глупаци повече. все пак сме хора с БМВ - та

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Ами колеги как да пише човек които разбира,като винаги има някои разбирач дето чул от някъде си нещо и спори с теб.Супер дразнещо е.Сега аз съм го учил това тамън 6 години във Вилхелм Пик(13 клас),и още 4 във МЕИ-то,отделно съм работил по сервизи,и накрая напиша нещо и некои почва да спори.Ти му го обясняваш като на МАЛУУМЕН,научно и логично,тои пак спори,като че ли съм длъжен да го обеждавам че това му е проблема на колата.Просто няма респект към никои.И ето да дам пресен пример-вижте на 2 ра страница какво става ,от човек които кара кола със съвсем друг двигател.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
ЕМИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПИШЕ ЧОВЕК
ПС.Нямам претенции че съм наи -разбиращият-исках да го уточня щото веднага ще се намери някои спамаджия да ме нахрани,но пиша за неща за които съм на 100 % сигурен,а за такива дето съм на 99%-само чета и събирам акъл-това се вижда и от мненията ми-70 за 2 години при положение че не излизам от форума,и някви смешковци със по 170 мнения за 3 месеца(празни приказки) ти спорят и обиждат.
Еми честно казано избягвам да пиша щото знам какво следва.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
ЕМИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПИШЕ ЧОВЕК

ПС.Нямам претенции че съм наи -разбиращият-исках да го уточня щото веднага ще се намери някои спамаджия да ме нахрани,но пиша за неща за които съм на 100 % сигурен,а за такива дето съм на 99%-само чета и събирам акъл-това се вижда и от мненията ми-70 за 2 години при положение че не излизам от форума,и някви смешковци със по 170 мнения за 3 месеца(празни приказки) ти спорят и обиждат.
Еми честно казано избягвам да пиша щото знам какво следва.

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Ако знаеш само колко си прав!!Demo 9 написа:Всички истински ентусиасти са си купили Е30 вече и за тва не пишат тука

Remi Performance Garage

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
ИЗВИНЯВАМ се предварително аз съм така да се каже "чисто нов" в карането на бмв но във форума съм от близо 1 година вече и по скоро ме е страх да пиша защото точно както казахте има много разбирачи и незнам кой да слушам вече, незнам кой казва истинския проблем ако има такъв и кой просто спами, защото някой пита нещо след това му отговарят хора който наистина си разбират, НО след това влиза псевдо разбирача казва 2 думи на кръст и почва спора....... та мойто предложение е да се правят 2 предупреждения след което временен бан или нещо от сорта, защото има търсачка и е супер лесно човек да се оправи , така вярно че хората ще намалеят но поне ще останат истинските ентусиасти и тези които не спамят а наистина знаят и си имат на идея какво казват...
НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е ТОЧНО ТОЗИ МЕТОД, но все пак нещо подобно за да може да няма толкова голям спам и т.н
Ако съм казал нещо грешно или не на място ИЗВИНЯВАМ се просто искам да помогна с предложение ПОНЕ защото никога не съм претендирал че разбирам от коли и не съм спорил.
НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е ТОЧНО ТОЗИ МЕТОД, но все пак нещо подобно за да може да няма толкова голям спам и т.н
Ако съм казал нещо грешно или не на място ИЗВИНЯВАМ се просто искам да помогна с предложение ПОНЕ защото никога не съм претендирал че разбирам от коли и не съм спорил.

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Според мен истинските разбирачи нямат много полза да са тук,защото няма какво ново да научат от нас "зайците",така че май ще трябва да се оправяме сами.Всеки търси полза,това е ясно,никой не го ебе за съдбата на форума или на хората които имат БМВ от скоро.Така манията леко по леко ще отстъпи място на практичността.А БМВ е за маняци,които тук май намаляха.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
remaka написа:Ако знаеш само колко си прав!!Demo 9 написа:Всички истински ентусиасти са си купили Е30 вече и за тва не пишат тука![]()
![]()
Колеги аз наистина в момента събирам за е30

Наистина много разбирачи се навъдиха и всеки знае повече от теб.. но тряа да си останем истинските фенове и да си помагаме

...А това не е ли поредната тема която само спамим

Нищо лично към колегата който я е пуснал!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4