Проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем
Приятели на БМВ, мога да ви се похваля, че си разреших проблема с паленето, който описах по-горе. За моя изненада, след като установих, че акумулатора, стартера, контактния ключ са изправни, а не пали, един приятел ми препоръча да си проверя имобилайзера. До момента карах с резервния си ключ и най-вероятно при загубата на напрежение е станало някакво объркване в имобилайзера и е изгубил първоначалните си настройки /код/. Тогаво се сетих за оригиналния ключ, който реши проблема с паленето. Оригиналът е кодиран и пази въпросния код. Поставих го в контактния пакет, завъртях на контакт, изчаках 10-15 секунди и завъртях на старт. За голяма изненада Баварката запали от раз. Споделям с вас това, за да не пати някой друг като мен. Знайте, че Баварката си е желязна машина, но е бъкана с подобни изненади. Успех на всички почитатели на БМВ. Добре, че сме задружни и всеки споделя това, което е препатил.
Колеги интересува ме до колко хиляди километри може да работи добре мотора на бмв 318 тдс, напримел до 300000, 400000 и повече километри, защото моят е вече на 290000.
За момента двигателят ми работи перфектно и не ми създава грижи, но все пак ми се струва, че не са малко тия 290000.
Имам познат, който кара бмв 316 бензин и е на повече от 350000 км, но казва, че моторът му е пушка, а още помече, че дизелът е по-държелив.
Имам познат, който кара бмв 316 бензин и е на повече от 350000 км, но казва, че моторът му е пушка, а още помече, че дизелът е по-държелив.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега всичко е до подръжка.Ама скоро ще подминем рекордите на Тико 

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Писах и тук, зпо новата тема, защото новата нещо е заключена и не мога да продължа, опитвам се да вляза!
- pistata9889
- ентусиаст
-
Колега темата за паленето се резви добре,смени и името за да може човек когато търси из търсачка да е открие и да му бъде полезна.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
Имаш ЛС,и тук не е скаип за да чакаш бързи отговори!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
до около 200лв.......
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2