Въпрос за Обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
mg87 написа:и при мен е така. според мен си е нормално. кат сам спрял са около 800-900 оборота а в движвние малко над 1000 като чели зависи от скороста. то до колкото знам при бмв май не е мислено да праиш икономия от каране по инерция![]()
според мен си има някаква цел например на високи обороти кат отпуснеш трязко газта да не забива нос а да е малко по комфортно... тва си е мое мнение де може и да греша
Е, те това е истината. И при моята е така. Наистина е много неприатно да пуснеш колата по инерция, след това да включиш предавка и да забие нос. Когато държи оборотите 1000-1100 по инерция, няма това неприятно забиване.
- stoichev_svetlin
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 316i
И при мен се получава същото.
Да ви кажа и на мен се получава същото, когато се движа на скорост и пусна по енерция стрелката на оборотите ми показва 1000 - 1100, докато не спра и тогава се нормализира на нормалните обороти. Иначе няма притрисане или някакъв странен шум. Пишете дали е нормално и имало ли е някаква промяна при вас ,че виждам отдавна сте писали тези мнения.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колеги това е съвсем нормално,не пипайте да не стане по лошо.При мен е така от почти една година от как съм я взел и явно така трябва да е.От по голяма предавка към по малка защо мислите,че не подаваме междинна газ,дори и по време на инерция и трябва да превключиме.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
При загрята кола , нормалните обороти на свободна са 900 оборота и аз така се бех оплашил ... ама поразпитах майстори и казаха че при загрял двигател 900 оборота на свободна са си нормалните за колата .. мойта е на 900 на свободна при загрял двигател 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
При теб са толкова, щото си с 4ц 1.6 мотор... при 6-таците е доста по-ниско, с около 300RPM...
Айде, след като си изяснихте кой кви обороти има при загрял мотор, стига толкова за тая тема.
Айде, след като си изяснихте кой кви обороти има при загрял мотор, стига толкова за тая тема.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2