Какво BMW да си взема

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

.

Мнение от L1sk0 » 30 Сеп 2008, 21:38

marcy , явно не можеш да ми схванеш мисълта батка но както и да е успех :roll: опитвам се да обясна на колегата някои неща тои сигурно ме е разбрал .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Re: .

Мнение от Игнатов » 30 Сеп 2008, 21:41

...Абееееее,дупетата със скъпите ИС-ки...

NO COMMENT!

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 30 Сеп 2008, 21:43

Колега вземи си това което на теб ти харесва,или това за което имаш пари.Стига всеки ден с тези спамаджииски теми кво да си взема?
Успех, добре дошъл.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар

.

Мнение от L1sk0 » 30 Сеп 2008, 21:46

пистата е наи прав маиче :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 30 Сеп 2008, 21:53

Denev написа:Щом си решил да слагаш газ най-добре си вземи 316, щото тия с по-големите мотори не са направени за возене, а за КАРАНЕ, а пък спортна машина на газ - поне аз не го разбирам това!

П.П. То и 316-ката си е резачка отвсякъде, ама друго си е по-големия мотор!
И че то на газ пак се кара ;) . Па превключваш на бензин и джиткаш. Като един ми разказва за някакви момчета с E66 760, ако не се лъжа била, дето сипали газ на колата и после отпрашили, па някакви със стара Вектра им се смеели, че сипват газ :lol: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: лагерница
Детайли за колата: touring

.

Мнение от 4a4i » 30 Сеп 2008, 21:56

Цитат:

NO COMMENT!

:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Re: .

Мнение от Игнатов » 30 Сеп 2008, 22:04

4a4i написа:
Цитат:

NO COMMENT!

:mhihi:

Не ща да нарушавам добрия тон, та затова :arrow: нали знаеш кои хора са най-щастливи ... ... ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 30 Сеп 2008, 22:14

Взимай Е30 и си свиркай..... Аз ако съм на теб и поставен пред твоята дилема така бих постъпил. Успех. :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jmps » 01 Окт 2008, 11:35

Колега ако искаш икономично БМВ 318тдс е за теб тва май се оказа най-икономичното бмв . Ако държиш на 318 или 320 ти си знаеш 318 е по пъргово а 320 в по-високите скорости е подобро ама като гледам искаш газ значе нетърсиш бегачка така че 18-ката е за теб .Това е мойто мнение.
Успех с покупката, чакаме да видим какво ще вземеш :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 01 Окт 2008, 12:07

Само ще допълня нещо. Колега няма лошо да си вземш БМВ щом си решил няма да згрешиш. Щом искаш да сложиш гас няма проблем. Но моето мнение е че щом си взимаш БМВ това означава че ще можеш да го подържаш и да го храниш. По добре си взи един ТДС както казаха колегите отколкото да слагаш газово. Другото е че в БГ има много малко кадърни маистори на газови. Това си е мое мнение щом немеца не е сложил газово значи така трябва да бъде. На Реното на баща ми му сложихме газово ама там е моно инжекция и двигателя е съсем различен, като си взех БМВ-то бащата искаше да му слагам газ но аз отказах категорично, защото така го спъвам първо и няма да мога да му се насладя както трябва. И другото не е толкова страшно като караш на бензин не гори чак толкова много като е караш нормално си гори нормално. Това си е мое мнение. Айде със здраве и по добре си вземи 318 ТДС отколкото да слагаш тая газ! Успех със покупката и дано си вземеш читав екземпляр!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 01 Окт 2008, 14:51

Ами аз като ти слушам логиката то и 316 е тъпо да си вземеш пич. Нали искаш да караш БМВ и да му се радваш. Почти е аналогично.
Да купиш БМВ но 316 (компромис).
Да купиш БМВ и да сложиш газ (същия компромис).
Просто в България този компромис е толкова често срещам че няма за какво да го споменаваме. Ако бяхме в Америка, Швейцария и т.н. където хората не карат коли по 170 коня щеше да е уместно да говорим по тази тема. Ама тук в БГ, във форума на БМВ е36 няма какво да се правим на безкомпромисни. Караме коли на по 15 години, защото нямаме пари. Излишно е да критикуваме хората които слагат газ за да могат да карат по-евтино.

И за пореден път казвам. Двигателите на БМВ са много по-добре измислени от въпросния двигател на реното на баща ти. Двигателитe на БМВ са изввестни именно със здравината си, тоест щом тъпото рено може да не се разваля с газ, то за БМВ е излишно да си задаваш въпроса дали ще устои или ще се развали. И за пореден път споменавам бмв-то което карах преди сегашното ми.
318и м43 с метан сложен в Италия и каран дълги години там. Който иска да види как се отразява метана на този двигател след поне 4 години от слагането да заповяда да му покажа. Изключително запазен. Иначе преди и аз се връзвах на големите приказки че метана и газта много прецакват колата и че БМВ не можело да върви на метан, но се убедих че всички тези слухове са пуснати от хорат като теб Kpagec (иначе казано хора които нямат опит и познания в тази тема).

ПС: Дано не съм засегнал някой, но мисля че съм обективен и за 316-ката и за газта и за реното (че е смешна кола в сравнение с Бмв).
ПС2: Не видях човека да пита кое е най-икономичното БМВ. Аз доколкото разбрах иска отзиви от хора които карат 318и, 320и, а4 с газов инжекцион. Кои са доволни, кои не са , какви са преимуществата и недостатъците на тези 3 коли след като се газифицират. Моя съвет е взимай 320 слагай ГИ и си готов.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 01 Окт 2008, 14:57

Извиняваи колега със шест цилиндъра. Вече като караш шестак да не си хванал господ за шлифера бе. Ти май не четеш или четеш това което ти е удобно да прочетеш. Писах че това за газта е мое мнение и не ангажирам никои с него. Да съм писал, че с газта се разваля двигателя, казах че няма добри маистори. Вземи малко да прочетеш преди да критикуваш и това за реното го дадох като пример. Вземи малко прочети както си требва айде със здраве!!! И още нещо незнам какво против имаш 316 колата си върви много културно и много прилично.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 01 Окт 2008, 15:08

Дай да не го обръщаме ся в каране. Естествено е че всичко което пишеш е твое мнение и не ангажираш никой, няма какво да го повтаряш достатъчно интелигентни хора влизат тук за да не им трябва някой който да казва "не ви ангажирам, ангажирам ви". Не съм искал да те обидя, просто казвам че щом си си купил 316 си търсел същия ефект като човека, а именно малко по-икономична кола. Аз карам 320 но съвсем не се заблуждавам че това е голямата резачка. Всичко под 325, 328 е компромис с цел икономия.

ПС този форум се е напълнил с коментари "с които никой да не се ангажира", т.е. безмислени коментари които не само че не помагат а дори объркват хората които влизат за да намерят решение на даден проблем. Мисля че ако не си карал кола на газ, не си карал бмв на газ, не си виждал какво е инжекцион няма смисъл да пишеш в тази тема, понеже нямаш смислени доводи освен този "щом от БМВ не са сложили газ значи не трябва" (а това звучи странно на фона на българската действителност).
И нека запазим добрия тон. Целта на форума не е да се караме или да спорим, а да споделяме информация.

От друга страна ми се струва изключително нахално да влезнеш за пръв път във форума и да зададеш възможно най-баналния и малоумен въпрос който може да се зададе във форум за автомобили. При положение че 3 теми по-надолу има същата тема, 5 теми по-надолу има подобна тема и не ми се мисли при search колко -стотин теми ще излезнат по този въпрос.
Последна промяна PeReZ на 01 Окт 2008, 15:22, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 01 Окт 2008, 15:21

PeRez колега аз нямам за цел да се карам с никои и не съм конфликна личност. По въпроса със 316 не съм я взел с цел за някаква икономия, а просто ми попадна тази и беше за годините си в перфекно състояние като цяло и я вземах. Така че за мен ситуацията с теб е затворена, не харесвам гозов инжекцион и си изказах мнението. Айде със здраве че осрахме темата на човека :bchug: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 01 Окт 2008, 15:23

аз пък само едно ше напиша, взимай каквото ти е на сърце и бегай надалече от тоя форум, тука разбирач върху разбирач и все с класа :mhihi:

в подкрепа на думите ми само се огледай темата на каква помия ти е заприличала, ти си питал едно нещо те батко всичките си мелят квото си знаят, НИКАКВА ФАЙДА от форума, казвам го с голяма мъка......... Няма ги вече ония златни времена в които четеш по форума и настръхваш от написаното, сега вече всички са за идеята ама и те не зная за коя идея точно :mhihi:

айде със здраве !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36