Задното :):):)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Рецептата е чисто нови тесни (185 или 195) зимни гуми, най-добре маркови и чувал с пясък в багажника.Става и цимент или бордюр, но последните две не стават за опесъчаване, ако много закъсаш някъде.Но с 50кг пясък в багажника и нови гуми няма да си познаеш колата, повярвай!
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Mpower84 написа:Nikito_nn написа:A какви са тия течни вериги ве, сефте ги чивамfuriozo написа:слагаш течни вериги ако е заснежено, хубави зимни гуми и не се правиш на ДК и си готов
Едни спрейчета.Последно на ОМВ гледах, че имат.Пръска се по гумата и се води, че има по-добро сцепление.До колко върши работа не съм запознат, но ми се струва смешно.
А ако си с летни гуми тва спрейче ще помогне ли да изкараме зимата

Garribaldi написа:Mpower84 написа:Nikito_nn написа:A какви са тия течни вериги ве, сефте ги чивамfuriozo написа:слагаш течни вериги ако е заснежено, хубави зимни гуми и не се правиш на ДК и си готов
Едни спрейчета.Последно на ОМВ гледах, че имат.Пръска се по гумата и се води, че има по-добро сцепление.До колко върши работа не съм запознат, но ми се струва смешно.
А ако си с летни гуми тва спрейче ще помогне ли да изкараме зимата![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля че много спрейчета ще трябват за цяла зима

Beautiful Mechanical Wonder
ПРеди 1 година си купих 316 комппот :О) за 1 път се качих на кола със задно и падна 1 сняг и леле ужас.........завъртях се. Направих маркетинг на пазара гледах шарките на гумите стигнах до 3 извода:
1. НАх-добрата зимна гума Гудиар- НАЙ-скъпа!!!!
2.Дънлоп има също хубава шарка за зимата
3. Фулда Кристал МОнтеро 2 - на тази гума и се спрях
Купих 4 бр, чисто нови 195/60/15 излезна ми 130лв на гума
но със тях нямах проблеми цяла зима. Катерих секви чукаци като дори със предно предаване оставаха след мен та дори се налагаше и дърпане...разбирасе с побутване:)
За Марангонито имам впечатление от нашите служебни коли и трябва да кажа че на мен лично не ми харесва със тях....
Не прави експерименти купи си чистонови и да ти дреме....
1. НАх-добрата зимна гума Гудиар- НАЙ-скъпа!!!!
2.Дънлоп има също хубава шарка за зимата
3. Фулда Кристал МОнтеро 2 - на тази гума и се спрях
Купих 4 бр, чисто нови 195/60/15 излезна ми 130лв на гума
но със тях нямах проблеми цяла зима. Катерих секви чукаци като дори със предно предаване оставаха след мен та дори се налагаше и дърпане...разбирасе с побутване:)
За Марангонито имам впечатление от нашите служебни коли и трябва да кажа че на мен лично не ми харесва със тях....
Не прави експерименти купи си чистонови и да ти дреме....
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Aз карам с Континентал Уинтър Контакт 195/65/15 и трябва да кажа че миналата зима не съм спирал да карам (включително и извънградско) и не се е налагало някой да ме бута.Даже катерих едни баири до Дългопол и ко да ви кажа, закъсали коли камиони, един голф3 и един сивик ги бутат нагоре, а бамбината си драпа като ненормална
Това става точно в голямата зима 3 часа преди да затворят магистралата Шумен-Варна, който е бил там знае за кво става въпрос 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Аз и без да е паднал първия сняг почнах да загрявам ,че то като видиш по така завой и почва сваляне на скорости и върти

- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Както казаха колегите 4 хубави зимни гуми. А моята миналата зима и сложих и механично ASC на задните гуми
тоест 1 добре напълнен чувал с пясък
и имаше плюсове
обаче в твоя случай май ще ти трябва багажника

обаче в твоя случай май ще ти трябва багажника

If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
- ivanoffster
- Потребител
-
Много благодаря за споделените мнения! Ще огледам какво ще купя - ще бъде нещо до 150-170 лева гумата. А това за пясъка - има логика, ще пробвам и него...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
ivanoffster написа:Много благодаря за споделените мнения! Ще огледам какво ще купя - ще бъде нещо до 150-170 лева гумата. А това за пясъка - има логика, ще пробвам и него...
Абе какъв пясък какви гуми бре колега... Карай си с летните и джанти 17" и си Ти

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
колкото и да смеете аз съм с DEBICA-лятната им гума нр важи ама зимната приятно ме изненада-добре се справи миналата година 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
laviatan написа:колкото и да смеете аз съм с DEBICA-лятната им гума нр важи ама зимната приятно ме изненада-добре се справи миналата година
и аз преди 2 зими взех дебици , чистак нови
1-вата зима с 323 и шпер никакви проблеми
2-рата зима с 318ис без шпер пак никакви проблеми
3-тата зима ще видим

общо взето ШПЕРА му е майката
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
overclock написа:Рецептата е чисто нови тесни (185 или 195) зимни гуми, най-добре маркови и чувал с пясък в багажника.Става и цимент или бордюр, но последните две не стават за опесъчаване, ако много закъсаш някъде.Но с 50кг пясък в багажника и нови гуми няма да си познаеш колата, повярвай!
Абе вие сериозно ли с това за пясък в бажника?

На мен също ще ми бъде първа зима с Пантерката и ... ще видим... Да хвана да тръчна още веднъж до морето тая година да си зема малко пясък егаси

Май една голяма част от пишещите в този форум са се возили в съветски возила или са карали такива и затова знаят тайната на пясъка в чувал!
А цимента не е за препоръчване поради простата причина,че там кадето падне и се намокри,а зимата предполага сняг и дъжд стават едни блокчета по формата на багажника дето после нямат махане.
Другия вариант освен пясъка са 2 бордюра или един по голям според зависи кой какво може да вдигне и така.И аз сега ще взимам зимни гумета,но още несъм решил какви.Миналата година като имаше сняг просто карах другата кола дето беше с предно и имаше чистак зимни гуми!
По лесния варянт! 

А цимента не е за препоръчване поради простата причина,че там кадето падне и се намокри,а зимата предполага сняг и дъжд стават едни блокчета по формата на багажника дето после нямат махане.
Другия вариант освен пясъка са 2 бордюра или един по голям според зависи кой какво може да вдигне и така.И аз сега ще взимам зимни гумета,но още несъм решил какви.Миналата година като имаше сняг просто карах другата кола дето беше с предно и имаше чистак зимни гуми!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3